Smördegsflarn med äpplen och ingefärsmarmelad

Betyg (1-5):
3.33 (6 betyg)

De här flarnen är frasiga, goda och superlätta att göra.

Tillagningstid: 15 minuter
Ugnstemperatur:200º
9 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 st
  • 3 frysta tinade smördegsplattor
  • 3 urkärnade tunt skivade äpplen (gärna Ingrid Marie)
  • 0.5 dl ingefärsmarmelad

Gör så här

  1. Dela smördegsplattorna i 3 bitar. Lägg äppelskivorna ovanpå plattorna. Grädda i ugnen cirka 10 minuter tills de är gyllene. Låt svalna.

Vid servering

  1. Smält marmeladen en kort stund i mikro. Pensla äpplena med den smälta marmeladen.

Tips

För en mildare smak, använd aprikosmarmelad. Desserten går också utmärkt att göra med annan valfri frukt.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kardemumma- och citronkakor med lemon curd- grädde och bär - Coop

(1)

Päronmuffins - Coop

(2)

Vattenmelonsoppa - Coop

(0)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor - Coop

(20)

Rice'n'yoghurt med kompott på torkad frukt - Coop

(10)

"Vanilla bowl" - vaniljkräm med frukt - Coop

(0)

Grillade persikor med raw kokos - Coop

(3)

Hemavans äppelkaka - Coop

(148)
3 st
  • Ingredienser 3 st
  • 3 frysta tinade smördegsplattor
  • 3 urkärnade tunt skivade äpplen (gärna Ingrid Marie)
  • 0.5 dl ingefärsmarmelad

Smördegsflarn med äpplen och ingefärsmarmelad

Betyg (1-5):
3.33 (6 betyg)

De här flarnen är frasiga, goda och superlätta att göra.

Tillagningstid: 15 minuter
Ugnstemperatur:200º
9 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela smördegsplattorna i 3 bitar. Lägg äppelskivorna ovanpå plattorna. Grädda i ugnen cirka 10 minuter tills de är gyllene. Låt svalna.

Vid servering

  1. Smält marmeladen en kort stund i mikro. Pensla äpplena med den smälta marmeladen.

Tips

För en mildare smak, använd aprikosmarmelad. Desserten går också utmärkt att göra med annan valfri frukt.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kardemumma- och citronkakor med lemon curd- grädde och bär - Coop

(1)

Päronmuffins - Coop

(2)

Vattenmelonsoppa - Coop

(0)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor - Coop

(20)

Rice'n'yoghurt med kompott på torkad frukt - Coop

(10)

"Vanilla bowl" - vaniljkräm med frukt - Coop

(0)

Grillade persikor med raw kokos - Coop

(3)

Hemavans äppelkaka - Coop

(148)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies