Smördegsbakelse med björnbärssylt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.67 (3 betyg)

Söta små knyten fyllda med björnbärssylt som serveras med färska fikon.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
12 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 pkt smördegsplattor
  • 1 dl björnbärssylt
  • 1 uppvispat ägg
  • 2 msk florsocker
  • 3 färska fikon, i klyftor

Gör så här

  1. Skär smördegsplattorna i fyrkanter, 8 x 8 centimeter. Lägg 1 matsked björnbärssylt på varje och vik ihop till trekanter. Tryck ihop kanterna ordentligt, gärna med en gaffel. Lägg på en plåt med bakplåtspapper.
  2. Pensla trekanterna med ägg och grädda mitt i ugnen 5-7 minuter. Pudra över florsocker.

Servering

Servera gärna med färska fikon.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Enkel cheesecake

Betyg
Betyg
(60)
Spara recept

Blåbärscocotter

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Jordgubbssoppa med marshmallows

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Jordgubbar med rapsolja, ingefärsyoghurt, frön och nötter

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Snabba marängbakelser

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Pascha med hallon och blåbär

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Björnbärstårta med chokladbotten och citronfyllning

Betyg
Betyg
(73)
Spara recept

Lingon- och marängpaj

Betyg
Betyg
(4)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 1 pkt smördegsplattor
  • 1 dl björnbärssylt
  • 1 uppvispat ägg
  • 2 msk florsocker
  • 3 färska fikon, i klyftor

Smördegsbakelse med björnbärssylt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.67 (3 betyg)

Söta små knyten fyllda med björnbärssylt som serveras med färska fikon.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
12 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär smördegsplattorna i fyrkanter, 8 x 8 centimeter. Lägg 1 matsked björnbärssylt på varje och vik ihop till trekanter. Tryck ihop kanterna ordentligt, gärna med en gaffel. Lägg på en plåt med bakplåtspapper.
  2. Pensla trekanterna med ägg och grädda mitt i ugnen 5-7 minuter. Pudra över florsocker.

Servering

Servera gärna med färska fikon.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Enkel cheesecake

Betyg
Betyg
(60)
Spara recept

Blåbärscocotter

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Jordgubbssoppa med marshmallows

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Jordgubbar med rapsolja, ingefärsyoghurt, frön och nötter

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Snabba marängbakelser

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Pascha med hallon och blåbär

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Björnbärstårta med chokladbotten och citronfyllning

Betyg
Betyg
(73)
Spara recept

Lingon- och marängpaj

Betyg
Betyg
(4)