Sliders med halloumi och BBQ-sås

Betyg (1-5):
3.25 (4 betyg)

Baka egna små slidersbröd och fyll dem med nystekt halloumi och bbq-sås. Toppa med kryddig rucola, krispig rödlök och söta tomater.

Tillagningstid: 1 tim
Ugnstemperatur:225º
12 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 14 st
  • 200 g halloumi
  • olivolja, till stekning
  • 30 g rucola
  • 1 liten rödlök, skivad
  • 100 g körsbärstomat, skivade
  • barbequesås
  • 1 kruka basilika eller persilja
  • Slidersbröd:
  • 6 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 3 dl gräddfil
  • 2 dl mjölk
  • 1 msk skalade sesamfrön, till topping
  • Dryckestips:
  • Carlsberg non alcoholic organic

Gör så här

  1. Blanda ihop de torra ingredienserna till brödet i en bunke. Häll i gräddfil och mjölk och rör ihop till en jämn smet. Fördela smeten i 12 amerikanska muffinsformar (för cupcakes) och strö över sesamfröna. Grädda mitt i ugnen ca 10 min. Låt kallna och dela sedan på mitten.
  2. Skär halloumin i bitar så den passar bröden. Hetta upp olja i en stekpanna och lägg i ostbitarna. Bygg burgare med bröden, rucola, lök, tomat, osten, BBQ-sås och basilika eller persilja.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2019-03-04

Hej Hanna och Marja! Använd stora cupcakesformar så fastnar inte bröden lika lätt. Lycka till i köket! /Elsa, webbredaktör

Marja

2019-02-22

Bröden fastnar i muffinsformarna

Hanna

2019-02-21

Bröden fastnar i muffinsformarna

Liknande recept

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Rostad potatis med vitlökssås och friterad kapris - Coop

(1)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(3)

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Gazpacho med pizzabullar - Coop

(9)

Risfyllda grönsaker - Coop

(0)

Flatbread med julskinka och grönkålschips - Coop

(0)
14 st
  • Ingredienser 14 st
  • 200 g halloumi
  • olivolja, till stekning
  • 30 g rucola
  • 1 liten rödlök, skivad
  • 100 g körsbärstomat, skivade
  • barbequesås
  • 1 kruka basilika eller persilja
  • Slidersbröd:
  • 6 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 3 dl gräddfil
  • 2 dl mjölk
  • 1 msk skalade sesamfrön, till topping
  • Dryckestips:
  • Carlsberg non alcoholic organic

Sliders med halloumi och BBQ-sås

Betyg (1-5):
3.25 (4 betyg)

Baka egna små slidersbröd och fyll dem med nystekt halloumi och bbq-sås. Toppa med kryddig rucola, krispig rödlök och söta tomater.

Tillagningstid: 1 tim
Ugnstemperatur:225º
12 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ihop de torra ingredienserna till brödet i en bunke. Häll i gräddfil och mjölk och rör ihop till en jämn smet. Fördela smeten i 12 amerikanska muffinsformar (för cupcakes) och strö över sesamfröna. Grädda mitt i ugnen ca 10 min. Låt kallna och dela sedan på mitten.
  2. Skär halloumin i bitar så den passar bröden. Hetta upp olja i en stekpanna och lägg i ostbitarna. Bygg burgare med bröden, rucola, lök, tomat, osten, BBQ-sås och basilika eller persilja.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2019-03-04

Hej Hanna och Marja! Använd stora cupcakesformar så fastnar inte bröden lika lätt. Lycka till i köket! /Elsa, webbredaktör

Marja

2019-02-22

Bröden fastnar i muffinsformarna

Hanna

2019-02-21

Bröden fastnar i muffinsformarna

Liknande recept

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Rostad potatis med vitlökssås och friterad kapris - Coop

(1)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(3)

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Gazpacho med pizzabullar - Coop

(9)

Risfyllda grönsaker - Coop

(0)

Flatbread med julskinka och grönkålschips - Coop

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies