För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Skagenröra på smörstekta tunnbrödssnittar

Betyg (1-5):
3.57 (14 betyg)

En klassisk skagenröra med räkor och dill. Denna serveras på smörstekta tunnbröd. Ljuvligt gott!

Tillagningstid: 15 min + tid att skala räkor
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 kg räkor med skal, tinade
  • 3 msk majonnäs (Hellmann´s)
  • 2 msk crème fraiche
  • 2 msk finhackad schalottenlök
  • 1 msk finhackad dill
  • 1 tsk pressad citronsaft
  • 2 krm cayennepeppar
  • 170 g mjuka tunnbröd

Gör så här

  1. Skala räkorna och blanda med resten av ingredienserna. Smaka av med cayennepeppar. Skär bröden i trekanter. Stek till fin färg i smör på medelvärme. Låt kallna. Skeda på skagenröra och servera direkt.

Tips

Vänd gärna ner lite färskriven pepparrot.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Snacksticks med musslor/bacon och getost/zucchini

(4)

Halstrade pilgrimsmusslor med chili

(61)

Pankostekta kräftstjärtar

(15)

Ägghalvor med räkor

(12)

Räkor med mango, chili och koriander

(59)

Räktacos

(14)

Äppel- och räksalsa i endiveblad

(1)

Parmesansnäckor med räkor och lax

(28)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 1 kg räkor med skal, tinade
  • 3 msk majonnäs (Hellmann´s)
  • 2 msk crème fraiche
  • 2 msk finhackad schalottenlök
  • 1 msk finhackad dill
  • 1 tsk pressad citronsaft
  • 2 krm cayennepeppar
  • 170 g mjuka tunnbröd

Skagenröra på smörstekta tunnbrödssnittar

Betyg (1-5):
3.57 (14 betyg)

En klassisk skagenröra med räkor och dill. Denna serveras på smörstekta tunnbröd. Ljuvligt gott!

Tillagningstid: 15 min + tid att skala räkor
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala räkorna och blanda med resten av ingredienserna. Smaka av med cayennepeppar. Skär bröden i trekanter. Stek till fin färg i smör på medelvärme. Låt kallna. Skeda på skagenröra och servera direkt.

Tips

Vänd gärna ner lite färskriven pepparrot.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Snacksticks med musslor/bacon och getost/zucchini

(4)

Halstrade pilgrimsmusslor med chili

(61)

Pankostekta kräftstjärtar

(15)

Ägghalvor med räkor

(12)

Räkor med mango, chili och koriander

(59)

Räktacos

(14)

Äppel- och räksalsa i endiveblad

(1)

Parmesansnäckor med räkor och lax

(28)