Sillröra till knäckebröd

Betyg (1-5):
1.75 (8 betyg)

Krämig potatisröra med krispig lök och färsk dill.

Tillagningstid: 20 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (8)
  • 375 g kokta, medelstora, skalade potatisar
  • 420 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 1 dl finhackad purjolök
  • 1 dl finhackad rödlök
  • 1 dl finhackad dill
  • 0.75 dl lätt crème fraiche
  • 0.75 dl lättmajonnäs
  • 0.5 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Skär potatis och avrunnen sill i små tärningar. Blanda med resten av ingredienserna.

Servering

Servera med knäckebröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Laxbakelse

(63)

Löjrom med tillbehör

(0)

Levain med laxröra

(6)

Matjessillröra

(23)

Senaps- och gräslökssill

(3)

Senapssill med krämig kaprissås

(11)

Krämig rucolasill

(5)

Matjestårta

(49)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 375 g kokta, medelstora, skalade potatisar
  • 420 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 1 dl finhackad purjolök
  • 1 dl finhackad rödlök
  • 1 dl finhackad dill
  • 0.75 dl lätt crème fraiche
  • 0.75 dl lättmajonnäs
  • 0.5 krm svartpeppar

Sillröra till knäckebröd

Betyg (1-5):
1.75 (8 betyg)

Krämig potatisröra med krispig lök och färsk dill.

Tillagningstid: 20 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär potatis och avrunnen sill i små tärningar. Blanda med resten av ingredienserna.

Servering

Servera med knäckebröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Laxbakelse

(63)

Löjrom med tillbehör

(0)

Levain med laxröra

(6)

Matjessillröra

(23)

Senaps- och gräslökssill

(3)

Senapssill med krämig kaprissås

(11)

Krämig rucolasill

(5)

Matjestårta

(49)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies