Sillpuck

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
5 (1 betyg)

Tillagningstid: 2 timmar 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 250 g sill t ex inlagd, dill eller brännvin
  • 4 hårdkokta ägg
  • 400 g tärnad kokt och kall potatis
  • 1 finhackat äpple
  • 1 tsk hackad dill
  • 4 mörka brödskivor

Gör så här

  1. Häll av och spara spadet från sillen. Skär sillen i små tärningar. Skala och hacka 3/4 av äggen. Blanda samman sill, potatis, äpple, hackat ägg och ev dill. Fukta blandningen med sillspad.
  2. Packa salladen hårt i lätt smorda formar. Skär ut rundlar av brödet, lika stora som formarna och tryck ner dem överst. Täck med folie och låt stå kallt några timmar eller över en natt. Stjälp upp salladen. Garnera med det återstående ägget.

Servering

Gräddfil

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Calamari med panko

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Gravad lax med rosépeppar

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Ansjovisröra med brynt smör

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Minilaxtartar på mörkt pumpernickel

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Mirinmarinerad lax

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Brötchen med lax och färskost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Krämig citrongrässill

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Sesammarinerad lax med vattenkrasse

Betyg
Betyg
(0)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 250 g sill t ex inlagd, dill eller brännvin
  • 4 hårdkokta ägg
  • 400 g tärnad kokt och kall potatis
  • 1 finhackat äpple
  • 1 tsk hackad dill
  • 4 mörka brödskivor

Sillpuck

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
5 (1 betyg)

Tillagningstid: 2 timmar 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Häll av och spara spadet från sillen. Skär sillen i små tärningar. Skala och hacka 3/4 av äggen. Blanda samman sill, potatis, äpple, hackat ägg och ev dill. Fukta blandningen med sillspad.
  2. Packa salladen hårt i lätt smorda formar. Skär ut rundlar av brödet, lika stora som formarna och tryck ner dem överst. Täck med folie och låt stå kallt några timmar eller över en natt. Stjälp upp salladen. Garnera med det återstående ägget.

Servering

Gräddfil

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Calamari med panko

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Gravad lax med rosépeppar

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Ansjovisröra med brynt smör

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Minilaxtartar på mörkt pumpernickel

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Mirinmarinerad lax

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Brötchen med lax och färskost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Krämig citrongrässill

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Sesammarinerad lax med vattenkrasse

Betyg
Betyg
(0)