Sill- eller laxmunsbitar
  • Tid 10 min

Sill- eller laxmunsbitar

3.7 (10 betyg)

  • Tillagningstid 10 min
  • Ingredienser 8

Ingredienser

4 portioner
  • 1 kg små kokta och kalla färskpotatisar
Matjesill:
  • 200 g matjessill, i bitar
  • 1 dl gräddfil
  • 1.5 msk finhackad gräslök
Kallrökt lax:
  • 80 g färskost
  • 0.5 finhackad dill
  • 150 g kallrökt lax, i små bitar
  • 0.5 urkärnad och finhackad röd chili
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Skär bort en liten del av undersidan på potatisen så att den kan stå. Välj sedan något av tillbehören eller blanda fritt.

Matjesill

  1. 1

    Fördela matjessillbitarna på hälften av potatisarna, toppa med en liten klick gräddfil och gräslök.

Kallrökt lax

  1. 1

    Blanda färskosten med dill. Fördela över resten av potatisarna, toppa med kallrökt lax och finhackad chili.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar