För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Sesammarinerade biffspett

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

En asiatisk marinad med ingefära och vitlök lyfter och ger en fin smak på sommarspetten.

Tillagningstid: 45 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g entrecôte eller lövbiff i breda strimlor
  • Marinad:
  • 3 msk riven färsk ingefära
  • 2 rivna vitlöksklyftor
  • 2 tsk sesamolja
  • 2 msk rapsolja eller olivolja
  • 1 dl japansk soja

Gör så här

  1. Blanda ingredienserna till marinaden i en bunke. Lägg i köttet och låt ligga kallt minst 15 minuter, gärna längre. Hit kan du förbereda hemma dagen innan. Vecka och trä upp köttstrimlorna på grillspett, en på varje. Grilla i 3-4 minuter på varje sida.
  2. De flesta sojor är glutenfria, men det finns ett fåtal som innehåller spår av gluten. Kontrollera därför innehållsförteckningen noga om du är överkänslig mot gluten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Saltimbocca med kalvfärs

(38)

Stor pizza med skink- och rucolatopping

(20)

Hamburgare med bostondressing

(19)

Brysselkålsallad med knaprigt sidfläsk

(19)

Koreanska revbensspjäll

(4)

Oxfilé med tartarsallad

(0)

Kallmarinerad fläskytterfilé med sötpotatisfries

(36)

Spett med bläckfisk och räkor

(2)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 600 g entrecôte eller lövbiff i breda strimlor
  • Marinad:
  • 3 msk riven färsk ingefära
  • 2 rivna vitlöksklyftor
  • 2 tsk sesamolja
  • 2 msk rapsolja eller olivolja
  • 1 dl japansk soja

Sesammarinerade biffspett

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

En asiatisk marinad med ingefära och vitlök lyfter och ger en fin smak på sommarspetten.

Tillagningstid: 45 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ingredienserna till marinaden i en bunke. Lägg i köttet och låt ligga kallt minst 15 minuter, gärna längre. Hit kan du förbereda hemma dagen innan. Vecka och trä upp köttstrimlorna på grillspett, en på varje. Grilla i 3-4 minuter på varje sida.
  2. De flesta sojor är glutenfria, men det finns ett fåtal som innehåller spår av gluten. Kontrollera därför innehållsförteckningen noga om du är överkänslig mot gluten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Saltimbocca med kalvfärs

(38)

Stor pizza med skink- och rucolatopping

(20)

Hamburgare med bostondressing

(19)

Brysselkålsallad med knaprigt sidfläsk

(19)

Koreanska revbensspjäll

(4)

Oxfilé med tartarsallad

(0)

Kallmarinerad fläskytterfilé med sötpotatisfries

(36)

Spett med bläckfisk och räkor

(2)