Sesammarinerade biffspett

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

En asiatisk marinad med ingefära och vitlök lyfter och ger en fin smak på sommarspetten.

Tillagningstid: 45 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g entrecôte eller lövbiff i breda strimlor
  • Marinad:
  • 3 msk riven färsk ingefära
  • 2 rivna vitlöksklyftor
  • 2 tsk sesamolja
  • 2 msk rapsolja eller olivolja
  • 1 dl japansk soja

Gör så här

  1. Blanda ingredienserna till marinaden i en bunke. Lägg i köttet och låt ligga kallt minst 15 minuter, gärna längre. Hit kan du förbereda hemma dagen innan. Vecka och trä upp köttstrimlorna på grillspett, en på varje. Grilla i 3-4 minuter på varje sida.
  2. De flesta sojor är glutenfria, men det finns ett fåtal som innehåller spår av gluten. Kontrollera därför innehållsförteckningen noga om du är överkänslig mot gluten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Empanadas

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Lågtempererad fläskytterfilé med balsamicomarinad

Betyg
Betyg
(64)
Spara recept

Ugnsbakad julskinka

Betyg
Betyg
(139)
Spara recept

Helstekt fläskfilé med höstsvamp och smålökar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Lammrack med mandel och vitlök

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Paprikaglaserad fläskkarré

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grillspett

Betyg
Betyg
(299)
Spara recept

Minipiroger med köttfärs

Betyg
Betyg
(39)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 600 g entrecôte eller lövbiff i breda strimlor
  • Marinad:
  • 3 msk riven färsk ingefära
  • 2 rivna vitlöksklyftor
  • 2 tsk sesamolja
  • 2 msk rapsolja eller olivolja
  • 1 dl japansk soja

Sesammarinerade biffspett

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

En asiatisk marinad med ingefära och vitlök lyfter och ger en fin smak på sommarspetten.

Tillagningstid: 45 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ingredienserna till marinaden i en bunke. Lägg i köttet och låt ligga kallt minst 15 minuter, gärna längre. Hit kan du förbereda hemma dagen innan. Vecka och trä upp köttstrimlorna på grillspett, en på varje. Grilla i 3-4 minuter på varje sida.
  2. De flesta sojor är glutenfria, men det finns ett fåtal som innehåller spår av gluten. Kontrollera därför innehållsförteckningen noga om du är överkänslig mot gluten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Empanadas

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Lågtempererad fläskytterfilé med balsamicomarinad

Betyg
Betyg
(64)
Spara recept

Ugnsbakad julskinka

Betyg
Betyg
(139)
Spara recept

Helstekt fläskfilé med höstsvamp och smålökar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Lammrack med mandel och vitlök

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Paprikaglaserad fläskkarré

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grillspett

Betyg
Betyg
(299)
Spara recept

Minipiroger med köttfärs

Betyg
Betyg
(39)