Serranorullar med färskostfyllning

Betyg (1-5):
3.09 (11 betyg)

Aptitliga tilltugg med färskriven pepparrot och hackad basilika.

Tillagningstid: 1 timme 10 minuter
16 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (5)
  • 80 g tunna skivor serranoskinka eller kallrökt lax
  • 150 g färskost
  • 2 tsk finriven pepparrot
  • 1 msk hackad gräslök eller basilika
  • 0.5 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Lägg ut skink- eller laxskivorna lite omlott på en bit plastfolie. Blanda osten med pepparrot och örter och smak av med lite salt och peppar. Bred ut över skivorna. Rulla ihop till en lång rulle och svep foliet om. Låt vila i kylen minst 1 timme innan den ska serveras eller frys in den. Skär i ca 2 cm tjocka skivor och stick i en cocktailpinne.
  2. Servera som tilltugg.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Äggröra med parmachips

(4)

Mini-quiche Lorraine

(18)

Snacksticks med musslor/bacon och getost/zucchini

(4)

Baconpizza med fetaost och basilika

(18)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(2)

Champinjonhattar med parma och parmesan

(1)

Förrättsplock

(0)

Rökt ren- och getostkanapé

(0)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 80 g tunna skivor serranoskinka eller kallrökt lax
  • 150 g färskost
  • 2 tsk finriven pepparrot
  • 1 msk hackad gräslök eller basilika
  • 0.5 krm svartpeppar

Serranorullar med färskostfyllning

Betyg (1-5):
3.09 (11 betyg)

Aptitliga tilltugg med färskriven pepparrot och hackad basilika.

Tillagningstid: 1 timme 10 minuter
16 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg ut skink- eller laxskivorna lite omlott på en bit plastfolie. Blanda osten med pepparrot och örter och smak av med lite salt och peppar. Bred ut över skivorna. Rulla ihop till en lång rulle och svep foliet om. Låt vila i kylen minst 1 timme innan den ska serveras eller frys in den. Skär i ca 2 cm tjocka skivor och stick i en cocktailpinne.
  2. Servera som tilltugg.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Äggröra med parmachips

(4)

Mini-quiche Lorraine

(18)

Snacksticks med musslor/bacon och getost/zucchini

(4)

Baconpizza med fetaost och basilika

(18)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(2)

Champinjonhattar med parma och parmesan

(1)

Förrättsplock

(0)

Rökt ren- och getostkanapé

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies