För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Sallad med parmesandipp

Betyg (1-5):
3 (1 betyg)

Tillagningstid: 15 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 äggula
  • 0.5 msk dijonsenap
  • 0.5 msk vitvinsvinäger
  • 0.5 vitlöksklyfta, riven
  • 1.5 dl rapsolja
  • 100 g parmesanost
  • 3 gemsallad
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Vispa ihop äggula, senap, vinäger och vitlök. Tillsätt oljan först droppvis och sedan i en tunn stråle under konstant vispning. Riv parmesanosten fint och vänd ner i majonnäsen. Smaka av med salt och peppar.
  2. Dela gemsalladen på längden och lägg på ett serveringsfat. Klicka dressingen på salladsbladen vid servering.

Servering

Så gott! Servera gärna extra dressing vid sidan om.

Tips

Om du vill bryta salladen i bitar och ringla över dressingen går det lika bra!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Morotsmuffins med glasyr och strössel

(88)

Kronärtskocksröra med parmesan

(0)

Grillad kyckling med parmesankräm

(2)

Morotscupcakes med philadelphiatopping

(14)

Matjessillröra

(23)

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

(5)

Rostad potatissallad med granatäpple och fetaost

(12)

Frasig minipizza

(19)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 1 äggula
  • 0.5 msk dijonsenap
  • 0.5 msk vitvinsvinäger
  • 0.5 vitlöksklyfta, riven
  • 1.5 dl rapsolja
  • 100 g parmesanost
  • 3 gemsallad
  • salt och svartpeppar

Sallad med parmesandipp

Betyg (1-5):
3 (1 betyg)

Tillagningstid: 15 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Vispa ihop äggula, senap, vinäger och vitlök. Tillsätt oljan först droppvis och sedan i en tunn stråle under konstant vispning. Riv parmesanosten fint och vänd ner i majonnäsen. Smaka av med salt och peppar.
  2. Dela gemsalladen på längden och lägg på ett serveringsfat. Klicka dressingen på salladsbladen vid servering.

Servering

Så gott! Servera gärna extra dressing vid sidan om.

Tips

Om du vill bryta salladen i bitar och ringla över dressingen går det lika bra!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Morotsmuffins med glasyr och strössel

(88)

Kronärtskocksröra med parmesan

(0)

Grillad kyckling med parmesankräm

(2)

Morotscupcakes med philadelphiatopping

(14)

Matjessillröra

(23)

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

(5)

Rostad potatissallad med granatäpple och fetaost

(12)

Frasig minipizza

(19)