Sallad med bönor, mozzarella och bresaola

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Krispig sallad med färska Italienska råvaror.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (14)
  • 410 g kikärter
  • 410 g kidneybönor
  • 80 g babyspenat
  • 100 g isbergssallad
  • 1 liten röd lök i tunna skivor
  • 150 g champinjoner i skivor
  • 150 g minimozzarella
  • 140 g skivad bresaola i bitar
  • Dressing:
  • 3 msk olivolja
  • 1 msk vinäger eller pressad citron
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 2 krm flingsalt
  • 1 krm socker
  • 0.5 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Skölj ärtor och bönor och låt dem rinna av. Blanda dem med grönsaker, mozzarella och bresaola i en skål.
  2. Rör ihop dressingen och blanda försiktigt ner den i salladen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Mini-Jansson med gravad lax och rosépeppar

(9)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(180)

Quinoabollar med limeyoghurt i tortillawrap

(30)

Tortillawraps med chèvrekräm

(1)

Rågmacka med tonfiskröra

(4)

Potatissallad med kallrökt lax

(10)

Gräddkokta rotfrukter med soltorkade tomater

(38)

Blomkåls-Jansson

(96)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 410 g kikärter
  • 410 g kidneybönor
  • 80 g babyspenat
  • 100 g isbergssallad
  • 1 liten röd lök i tunna skivor
  • 150 g champinjoner i skivor
  • 150 g minimozzarella
  • 140 g skivad bresaola i bitar
  • Dressing:
  • 3 msk olivolja
  • 1 msk vinäger eller pressad citron
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 2 krm flingsalt
  • 1 krm socker
  • 0.5 krm svartpeppar

Sallad med bönor, mozzarella och bresaola

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Krispig sallad med färska Italienska råvaror.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skölj ärtor och bönor och låt dem rinna av. Blanda dem med grönsaker, mozzarella och bresaola i en skål.
  2. Rör ihop dressingen och blanda försiktigt ner den i salladen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Mini-Jansson med gravad lax och rosépeppar

(9)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(180)

Quinoabollar med limeyoghurt i tortillawrap

(30)

Tortillawraps med chèvrekräm

(1)

Rågmacka med tonfiskröra

(4)

Potatissallad med kallrökt lax

(10)

Gräddkokta rotfrukter med soltorkade tomater

(38)

Blomkåls-Jansson

(96)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies