Sallad med bönor, mozzarella och bresaola

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Krispig sallad med färska Italienska råvaror.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 410 g kikärter
  • 410 g kidneybönor
  • 80 g babyspenat
  • 100 g isbergssallad
  • 1 liten röd lök i tunna skivor
  • 150 g champinjoner i skivor
  • 150 g minimozzarella
  • 140 g skivad bresaola i bitar
  • Dressing:
  • 3 msk olivolja
  • 1 msk vinäger eller pressad citron
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 2 krm flingsalt
  • 1 krm socker
  • 0.5 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Skölj ärtor och bönor och låt dem rinna av. Blanda dem med grönsaker, mozzarella och bresaola i en skål.
  2. Rör ihop dressingen och blanda försiktigt ner den i salladen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Gräddkokta rotfrukter med soltorkade tomater

Betyg
Betyg
(38)
Spara recept

Quinoabollar med limeyoghurt i tortillawrap

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Potatissallad med kallrökt lax

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Mini-Jansson med gravad lax och rosépeppar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Tortillawraps med chèvrekräm

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Snabb matjesgratäng

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Klassisk laxburgare

Betyg
Betyg
(5)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 410 g kikärter
  • 410 g kidneybönor
  • 80 g babyspenat
  • 100 g isbergssallad
  • 1 liten röd lök i tunna skivor
  • 150 g champinjoner i skivor
  • 150 g minimozzarella
  • 140 g skivad bresaola i bitar
  • Dressing:
  • 3 msk olivolja
  • 1 msk vinäger eller pressad citron
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 2 krm flingsalt
  • 1 krm socker
  • 0.5 krm svartpeppar

Sallad med bönor, mozzarella och bresaola

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Krispig sallad med färska Italienska råvaror.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skölj ärtor och bönor och låt dem rinna av. Blanda dem med grönsaker, mozzarella och bresaola i en skål.
  2. Rör ihop dressingen och blanda försiktigt ner den i salladen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Gräddkokta rotfrukter med soltorkade tomater

Betyg
Betyg
(38)
Spara recept

Quinoabollar med limeyoghurt i tortillawrap

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Potatissallad med kallrökt lax

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Mini-Jansson med gravad lax och rosépeppar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Tortillawraps med chèvrekräm

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Snabb matjesgratäng

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Klassisk laxburgare

Betyg
Betyg
(5)