Sallad från Casale Panayiotis

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.5 (2 betyg)

Söt knaprig sesamkaka till salt, grillad halloumi.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 tsk honung
  • 1 tsk fransk senap
  • 1 msk balsamvinäger
  • 2 msk olivolja
  • 70 g salladsblad, valfri sort
  • 70 g rucola
  • 250 g halverade körsbärstomater
  • 200 g halloumi
  • 1 msk olivolja
  • 40 g sesamkakor, 1 paket

Gör så här

  1. Vispa ihop honung, senap, balsamvinäger och olivolja till en dressing. Häll hälften över sallad och tomater på ett fat.
  2. Skär halloumi i 1 cm tjocka skivor. Hetta upp olja i en stekpanna. Stek osten på båda sidor 1–2 min till fin färg.
  3. Fördela osten över salladen. Häll över resten av dressingen och smula över sesamkakor.

Tips

Den här rätten passar bra på en buffé. Räkna då med att receptet räcker till 8 personer.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Morotscupcakes med philadelphiatopping

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Champinjonhattar med parma och parmesan

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Kronärtskocksröra med parmesan

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Potatissallad med fetaost

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Sallad med parmesandipp

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Sallad med stekta päron, manchego och rostade mandlar

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Morotsmuffins med glasyr och strössel

Betyg
Betyg
(94)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 1 tsk honung
  • 1 tsk fransk senap
  • 1 msk balsamvinäger
  • 2 msk olivolja
  • 70 g salladsblad, valfri sort
  • 70 g rucola
  • 250 g halverade körsbärstomater
  • 200 g halloumi
  • 1 msk olivolja
  • 40 g sesamkakor, 1 paket

Sallad från Casale Panayiotis

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.5 (2 betyg)

Söt knaprig sesamkaka till salt, grillad halloumi.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Vispa ihop honung, senap, balsamvinäger och olivolja till en dressing. Häll hälften över sallad och tomater på ett fat.
  2. Skär halloumi i 1 cm tjocka skivor. Hetta upp olja i en stekpanna. Stek osten på båda sidor 1–2 min till fin färg.
  3. Fördela osten över salladen. Häll över resten av dressingen och smula över sesamkakor.

Tips

Den här rätten passar bra på en buffé. Räkna då med att receptet räcker till 8 personer.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Morotscupcakes med philadelphiatopping

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Champinjonhattar med parma och parmesan

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Kronärtskocksröra med parmesan

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Potatissallad med fetaost

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Sallad med parmesandipp

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Sallad med stekta päron, manchego och rostade mandlar

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Morotsmuffins med glasyr och strössel

Betyg
Betyg
(94)