För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Rub

Betyg (1-5):
2 (2 betyg)

En rub är en torr kryddblandning som klappas eller gnuggas in på det som ska grillas före grillningen. Denna rub passar bra till olika slags kött, fågel och fisk.

Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 msk fänkålsfrön, gärna rostade
  • 1 msk paprikapulver
  • 1 msk farinsocker
  • 2 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk chiliflakes

Gör så här

  1. Mortla ihop kryddorna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Fruktkompott med ingefära och lime

(1)

Garam masala

(20)

Tant Harriets pepparkakor

(53)

Svärmors pepparkakor galore

(10)

Sultanens couscous

(6)

Krassesoppa

(0)

Gravad röding

(22)

Karibisk köttgryta

(16)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 1 msk fänkålsfrön, gärna rostade
  • 1 msk paprikapulver
  • 1 msk farinsocker
  • 2 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk chiliflakes

Rub

Betyg (1-5):
2 (2 betyg)

En rub är en torr kryddblandning som klappas eller gnuggas in på det som ska grillas före grillningen. Denna rub passar bra till olika slags kött, fågel och fisk.

Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mortla ihop kryddorna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Fruktkompott med ingefära och lime

(1)

Garam masala

(20)

Tant Harriets pepparkakor

(53)

Svärmors pepparkakor galore

(10)

Sultanens couscous

(6)

Krassesoppa

(0)

Gravad röding

(22)

Karibisk köttgryta

(16)