Rotsellericarpaccio med tångkaviar

Betyg (1-5):
4.5 (10 betyg)

Tunt skuren, ugnsbakad rotselleri blir en riktigt god och festlig förrätt med tångkaviar, hackad rödlök och crème fraiche!

Tillagningstid: 20 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 7 st
  • 800 g rotselleri
  • 2 msk olivolja
  • 0.5 liten rödlök, finhackad
  • 100 g tångkaviar
  • 1 dl crème fraiche
  • Till servering
  • dillvippor
  • 4 små citroner, i klyftor

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Skala rotsellerin med en kniv och skär i tunna skivor, gärna med mandolin.
  2. Fördela rotsellerin på en ugnsplåt och vänd runt i olja. Salta och rosta mitt i ugnen ca 15 min.
  3. Fördela rotsellerin på tallrikar och strö över rödlök. Klicka på tångkaviar och crème fraiche.
  4. Garnera med dillvippor och servera med citronklyfta.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Elisabeth

2017-02-02

Så himla gott!

Ann-Sofie

2017-01-02

Jättegott!

Liknande recept

Lerpottasill - Coop

(1)

Lotta Lundgren - Stekt inlagd strömming med rödlök och enbär - Coop

(3)

Potatisplättar med sill och rödlök - Coop

(1)

Inlagd sill - Coop

(15)

Lotta Lundgren - Omelettsnurror med lax, färskost och picklad rödlök - Coop

(83)

Löjromschips - Coop

(4)

Rimmad strömming med senapssås - Coop

(5)

Klar strömming med örter - Coop

(2)
7 st
  • Ingredienser 7 st
  • 800 g rotselleri
  • 2 msk olivolja
  • 0.5 liten rödlök, finhackad
  • 100 g tångkaviar
  • 1 dl crème fraiche
  • Till servering
  • dillvippor
  • 4 små citroner, i klyftor

Rotsellericarpaccio med tångkaviar

Betyg (1-5):
4.5 (10 betyg)

Tunt skuren, ugnsbakad rotselleri blir en riktigt god och festlig förrätt med tångkaviar, hackad rödlök och crème fraiche!

Tillagningstid: 20 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Skala rotsellerin med en kniv och skär i tunna skivor, gärna med mandolin.
  2. Fördela rotsellerin på en ugnsplåt och vänd runt i olja. Salta och rosta mitt i ugnen ca 15 min.
  3. Fördela rotsellerin på tallrikar och strö över rödlök. Klicka på tångkaviar och crème fraiche.
  4. Garnera med dillvippor och servera med citronklyfta.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Elisabeth

2017-02-02

Så himla gott!

Ann-Sofie

2017-01-02

Jättegott!

Liknande recept

Lerpottasill - Coop

(1)

Lotta Lundgren - Stekt inlagd strömming med rödlök och enbär - Coop

(3)

Potatisplättar med sill och rödlök - Coop

(1)

Inlagd sill - Coop

(15)

Lotta Lundgren - Omelettsnurror med lax, färskost och picklad rödlök - Coop

(83)

Löjromschips - Coop

(4)

Rimmad strömming med senapssås - Coop

(5)

Klar strömming med örter - Coop

(2)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies