Rotfruktsgratäng med grönkål och cheddar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(23)

Det är så trevligt att få en egen liten form av gratängen, Och den är urgod! Recept av Eleonora Von Essen

Tillagningstid: 45 min
Ugnstemperatur:175º
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°. Skala och riv rotfrukterna grovt. Finhacka grönkålsbladen och löken.
  2. Rör ihop grädden med senap, hälften av osten, timjan, salt och peppar. Vänd ner grönsakerna och fördela i sex smorda miniugnsformar.
  3. Strö över resten av osten och grädda mitt i ugnen ca 30 min. Garnera med timjan.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Rotfruktsgratäng med grönkål och cheddar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(23)

Det är så trevligt att få en egen liten form av gratängen, Och den är urgod! Recept av Eleonora Von Essen

Tillagningstid: 45 min
Ugnstemperatur:175º
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°. Skala och riv rotfrukterna grovt. Finhacka grönkålsbladen och löken.
  2. Rör ihop grädden med senap, hälften av osten, timjan, salt och peppar. Vänd ner grönsakerna och fördela i sex smorda miniugnsformar.
  3. Strö över resten av osten och grädda mitt i ugnen ca 30 min. Garnera med timjan.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!