Rostbiff med champinjonsallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(29)

Rostbiffen passar perfekt på buffébordet.

Tillagningstid: 1 timme
Ugnstemperatur:150º
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 kg färsk rostbiff i bit
  • 1 msk smör
  • svartpeppar
  • salt
  • Champinjonsallad:
  • 500 g skivade färska champinjoner
  • 1 dl hackad färsk persilja
  • 1 dl olivolja
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • svartpeppar
  • salt

Gör så här

  1. Salta och peppra köttet och bryn runt om i smör i en het stekpanna.
  2. Lägg köttet i en ugnssäker form och stek mitt i ugnen ca 45 min, till en innertemperatur på 55°–58°. Låt köttet vila ca 10 min innan det skärs upp.

Champinjonsallad

  1. Vänd ihop champinjonsalladen och servera till rostbiffen.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Älgstek med rödbetor och kantareller

Betyg
Betyg
(67)
Spara recept

Stor pizza med skink- och rucolatopping

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Vildsvinsfärsrulle med kantarellfyllning

Betyg
Betyg
(38)
Spara recept

Köttfärslimpa med kantareller och bacon

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Vildsvinsköttbullar

Betyg
Betyg
(70)
Spara recept

Helstekt fläskfilé med höstsvamp och smålökar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Grillad pizza med oxfilé och bearnaisesås

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Fläskbogspett med koreansk rissallad

Betyg
Betyg
(3)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 1 kg färsk rostbiff i bit
  • 1 msk smör
  • svartpeppar
  • salt
  • Champinjonsallad:
  • 500 g skivade färska champinjoner
  • 1 dl hackad färsk persilja
  • 1 dl olivolja
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • svartpeppar
  • salt

Rostbiff med champinjonsallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(29)

Rostbiffen passar perfekt på buffébordet.

Tillagningstid: 1 timme
Ugnstemperatur:150º
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Salta och peppra köttet och bryn runt om i smör i en het stekpanna.
  2. Lägg köttet i en ugnssäker form och stek mitt i ugnen ca 45 min, till en innertemperatur på 55°–58°. Låt köttet vila ca 10 min innan det skärs upp.

Champinjonsallad

  1. Vänd ihop champinjonsalladen och servera till rostbiffen.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Älgstek med rödbetor och kantareller

Betyg
Betyg
(67)
Spara recept

Stor pizza med skink- och rucolatopping

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Vildsvinsfärsrulle med kantarellfyllning

Betyg
Betyg
(38)
Spara recept

Köttfärslimpa med kantareller och bacon

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Vildsvinsköttbullar

Betyg
Betyg
(70)
Spara recept

Helstekt fläskfilé med höstsvamp och smålökar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Grillad pizza med oxfilé och bearnaisesås

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Fläskbogspett med koreansk rissallad

Betyg
Betyg
(3)