Rostbiff med champinjonsallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.72 (29 betyg)

Rostbiffen passar perfekt på buffébordet.

Tillagningstid: 1 timme
Ugnstemperatur:150º
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 kg färsk rostbiff i bit
  • 1 msk smör
  • svartpeppar
  • salt
  • Champinjonsallad:
  • 500 g skivade färska champinjoner
  • 1 dl hackad färsk persilja
  • 1 dl olivolja
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • svartpeppar
  • salt

Gör så här

  1. Salta och peppra köttet och bryn runt om i smör i en het stekpanna.
  2. Lägg köttet i en ugnssäker form och stek mitt i ugnen ca 45 min, till en innertemperatur på 55°–58°. Låt köttet vila ca 10 min innan det skärs upp.

Champinjonsallad

  1. Vänd ihop champinjonsalladen och servera till rostbiffen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Vildsvinsköttbullar

Betyg
Betyg
(69)
Spara recept

Lammkotletter med svamp- och bönröra

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Fläskytterfilé med kantarellsås

Betyg
Betyg
(85)
Spara recept

Stor pizza med skink- och rucolatopping

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Fläskbogspett med koreansk rissallad

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Caesarsallad - grundrecept

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Grillad pizza med oxfilé och bearnaisesås

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Älgstek med rödbetor och kantareller

Betyg
Betyg
(67)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 1 kg färsk rostbiff i bit
  • 1 msk smör
  • svartpeppar
  • salt
  • Champinjonsallad:
  • 500 g skivade färska champinjoner
  • 1 dl hackad färsk persilja
  • 1 dl olivolja
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • svartpeppar
  • salt

Rostbiff med champinjonsallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.72 (29 betyg)

Rostbiffen passar perfekt på buffébordet.

Tillagningstid: 1 timme
Ugnstemperatur:150º
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Salta och peppra köttet och bryn runt om i smör i en het stekpanna.
  2. Lägg köttet i en ugnssäker form och stek mitt i ugnen ca 45 min, till en innertemperatur på 55°–58°. Låt köttet vila ca 10 min innan det skärs upp.

Champinjonsallad

  1. Vänd ihop champinjonsalladen och servera till rostbiffen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Vildsvinsköttbullar

Betyg
Betyg
(69)
Spara recept

Lammkotletter med svamp- och bönröra

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Fläskytterfilé med kantarellsås

Betyg
Betyg
(85)
Spara recept

Stor pizza med skink- och rucolatopping

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Fläskbogspett med koreansk rissallad

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Caesarsallad - grundrecept

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Grillad pizza med oxfilé och bearnaisesås

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Älgstek med rödbetor och kantareller

Betyg
Betyg
(67)