Rostbiff med ättiksgurka och kapris

Betyg (1-5):
3 (3 betyg)

En god rostbiffröra till rostad toast.

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (5)
  • 120 g skivad grillad rostbiff
  • 100 g naturell färskost
  • 1 dl finhackad ättiksgurka
  • 3 msk kapris
  • 2 tsk dijonsenap

Gör så här

  1. Hacka rostbiffen fint. Blanda resten av ingredienserna och vänd till sist ner rostbiffen.
  2. Servera gärna på crostinis.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spett med melon, skinka, taleggio och basilika

(11)

Smördegssnittar med fetaost och timjan

(45)

Minispett med wasabidressing

(12)

Minimackor med stekt sidfläsk, surkål och rostad lök

(4)

Rensteksröra med fänkål och persilja

(4)

Kål- och färsfyllda vårrullar

(24)

Champinjonhattar med parma och parmesan

(1)

Äggröra med parmachips

(4)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 120 g skivad grillad rostbiff
  • 100 g naturell färskost
  • 1 dl finhackad ättiksgurka
  • 3 msk kapris
  • 2 tsk dijonsenap

Rostbiff med ättiksgurka och kapris

Betyg (1-5):
3 (3 betyg)

En god rostbiffröra till rostad toast.

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hacka rostbiffen fint. Blanda resten av ingredienserna och vänd till sist ner rostbiffen.
  2. Servera gärna på crostinis.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spett med melon, skinka, taleggio och basilika

(11)

Smördegssnittar med fetaost och timjan

(45)

Minispett med wasabidressing

(12)

Minimackor med stekt sidfläsk, surkål och rostad lök

(4)

Rensteksröra med fänkål och persilja

(4)

Kål- och färsfyllda vårrullar

(24)

Champinjonhattar med parma och parmesan

(1)

Äggröra med parmachips

(4)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies