För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Rökt ren- och getostkanapé

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

En delikat munsbit och festlig aptitretare.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 100 g getost, gärna vit caprin
  • 3 msk vispgrädde
  • 0.5 dl crème fraiche
  • 0.5 krm peppar
  • 40 g rökt renstek, 1 skiva/portion
  • 2 g vita brödskivor med bortskurna kanter
  • 0.5 msk smör

Gör så här

  1. Riv getosten. Koka upp grädden. Tillsätt osten och låt den smälta. Rör ner crème fraiche. Smaka av med salt och nymald svartpeppar. Låt kallna. Bred ut ostkrämen på rensteken. Rulla ihop och skär raka kanter.
  2. Skär brödet i rektanglar, 2x3 centimeter. Stek gyllene i smör. Lägg renrullen på brödet och tryck igenom tandpetare eller liten gaffel.
  3. Renrullarna går att förbereda innan och förvaras i kyl. Stek brödet strax före servering.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Prosciutto samt risbollar med fårost

(0)

Parmaskinkschips med skagenröra

(49)

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra

(23)

Rensteksröra med tunnbrödsflarn

(54)

Oxfilétoast med kall bearnaisesås och riven pepparrot

(25)

Taco i gemsallad

(0)

Minispett med wasabidressing

(12)

Champinjonhattar med parma och parmesan

(1)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 100 g getost, gärna vit caprin
  • 3 msk vispgrädde
  • 0.5 dl crème fraiche
  • 0.5 krm peppar
  • 40 g rökt renstek, 1 skiva/portion
  • 2 g vita brödskivor med bortskurna kanter
  • 0.5 msk smör

Rökt ren- och getostkanapé

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

En delikat munsbit och festlig aptitretare.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Riv getosten. Koka upp grädden. Tillsätt osten och låt den smälta. Rör ner crème fraiche. Smaka av med salt och nymald svartpeppar. Låt kallna. Bred ut ostkrämen på rensteken. Rulla ihop och skär raka kanter.
  2. Skär brödet i rektanglar, 2x3 centimeter. Stek gyllene i smör. Lägg renrullen på brödet och tryck igenom tandpetare eller liten gaffel.
  3. Renrullarna går att förbereda innan och förvaras i kyl. Stek brödet strax före servering.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Prosciutto samt risbollar med fårost

(0)

Parmaskinkschips med skagenröra

(49)

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra

(23)

Rensteksröra med tunnbrödsflarn

(54)

Oxfilétoast med kall bearnaisesås och riven pepparrot

(25)

Taco i gemsallad

(0)

Minispett med wasabidressing

(12)

Champinjonhattar med parma och parmesan

(1)