Rödkål med rökt vildsvinsfläsk

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3 (2 betyg)

Knaprig kalasmat till buffén, wraps eller grillat.

Tillagningstid: 35 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 kg strimlat rödkål
  • 0.5 strimlad rödlök
  • 2 msk smör
  • 1 tsk mortlad kummin
  • 1 dl vitt vin
  • vildsvinsskinka, eller rökt sidfläsk
  • 1 msk honung, eller socker
  • Yoghurtsås:
  • 2 dl yoghurt, 10 %
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 0.5 dl hackad färsk mynta
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Fräs kål och lök i smöret. Rör om då och då. Tillsätt resten av ingredienserna och koka ihop cirka 15 minuter. Servera med till exempel pannbiff och yoghurtsås i pitabröd.

Yoghurtsås

  1. Blanda alla ingredienser till såsen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



la.eliasson

2011-12-13

det var mustigt att ha med sig något gott när man är och åker skider linda in dem i folie så kam lägga dem i glöden som man har när man rastar.

Liknande recept

Spara recept

Tortillapizza med rostad majs- och gurksallad

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Pulled chickenbreast i wrap med avokado och rödkålssallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Surkålscoleslaw med gula russin

Betyg
Betyg
(41)
Spara recept

Pizza bianco med broccoli

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Broccolibollar med rostade rotfrukter och sweet chiliyoghurt

Betyg
Betyg
(34)
Spara recept

Räktacos

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Tomatsalsa med koriander

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Utflyktspizza med varm dryck

Betyg
Betyg
(0)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 1 kg strimlat rödkål
  • 0.5 strimlad rödlök
  • 2 msk smör
  • 1 tsk mortlad kummin
  • 1 dl vitt vin
  • vildsvinsskinka, eller rökt sidfläsk
  • 1 msk honung, eller socker
  • Yoghurtsås:
  • 2 dl yoghurt, 10 %
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 0.5 dl hackad färsk mynta
  • 1 krm svartpeppar

Rödkål med rökt vildsvinsfläsk

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3 (2 betyg)

Knaprig kalasmat till buffén, wraps eller grillat.

Tillagningstid: 35 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Fräs kål och lök i smöret. Rör om då och då. Tillsätt resten av ingredienserna och koka ihop cirka 15 minuter. Servera med till exempel pannbiff och yoghurtsås i pitabröd.

Yoghurtsås

  1. Blanda alla ingredienser till såsen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



la.eliasson

2011-12-13

det var mustigt att ha med sig något gott när man är och åker skider linda in dem i folie så kam lägga dem i glöden som man har när man rastar.

Liknande recept

Spara recept

Tortillapizza med rostad majs- och gurksallad

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Pulled chickenbreast i wrap med avokado och rödkålssallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Surkålscoleslaw med gula russin

Betyg
Betyg
(41)
Spara recept

Pizza bianco med broccoli

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Broccolibollar med rostade rotfrukter och sweet chiliyoghurt

Betyg
Betyg
(34)
Spara recept

Räktacos

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Tomatsalsa med koriander

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Utflyktspizza med varm dryck

Betyg
Betyg
(0)