För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Rödgrön caesar coleslaw

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Varför inte blanda två populära sallader?

Tillagningstid: 20 minuter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • Dressing:
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 tsk havssalt med röksmak
  • 2 dl majonnäs
  • 1.5 dl finriven parmesan
  • 1 msk dijonsenap
  • 0.5 msk worcestershiresås, eventuellt
  • 0.5 msk tabasco
  • 3 msk vitvinsvinäger
  • 0.5 tsk nymalen svartpeppar
  • 200 g strimlad rödkål
  • 200 g strimlad vitkål
  • klippt persilja, eventuellt

Gör så här

  1. Mixa alla ingredienser till dressingen. Lägg kålen i en skål och häll dressingen över. Blanda ordentligt. Toppa eventuellt med lite klippt persilja.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Fattiga riddare med bönor i tomatsås och vitlöksfrästa haricots verts

(1)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(13)

Indiskt kryddris

(15)

Grönkålspaj med feta och pumpakärnor

(126)

Risnudelsallad med broccoli

(9)

Ris med pumpa, svarta bönor och granatäppelsallad

(13)

Köttfärssoppa tacostyle

(13)

Pitabröd med rostade grönsaker och chèvreröra

(0)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • Dressing:
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 tsk havssalt med röksmak
  • 2 dl majonnäs
  • 1.5 dl finriven parmesan
  • 1 msk dijonsenap
  • 0.5 msk worcestershiresås, eventuellt
  • 0.5 msk tabasco
  • 3 msk vitvinsvinäger
  • 0.5 tsk nymalen svartpeppar
  • 200 g strimlad rödkål
  • 200 g strimlad vitkål
  • klippt persilja, eventuellt

Rödgrön caesar coleslaw

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Varför inte blanda två populära sallader?

Tillagningstid: 20 minuter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mixa alla ingredienser till dressingen. Lägg kålen i en skål och häll dressingen över. Blanda ordentligt. Toppa eventuellt med lite klippt persilja.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Fattiga riddare med bönor i tomatsås och vitlöksfrästa haricots verts

(1)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(13)

Indiskt kryddris

(15)

Grönkålspaj med feta och pumpakärnor

(126)

Risnudelsallad med broccoli

(9)

Ris med pumpa, svarta bönor och granatäppelsallad

(13)

Köttfärssoppa tacostyle

(13)

Pitabröd med rostade grönsaker och chèvreröra

(0)