Rödbetsvinägrett

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Vacker och god till burgarna i pita.

Tillagningstid: 20 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (5)
  • 3 små rödbetor
  • 0.5 dl rapsolja
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1.5 tsk råsocker
  • flingsalt, nymalen svartpeppar

Gör så här

  1. Skala och koka rödbetorna mjuka i lättsaltat vatten, ca 15 min.
  2. Mixa rödbetor, lite rödbetsvatten och rapsolja slätt. Tillsätt balsamvinäger och råsocker. Smaksätt med salt och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Rödbetor med pestodipp

(13)

Rödbets- och chèvrepaj med quinoabotten

(33)

Rostade rotfrukter med saffransaioli

(5)

Morotscupcakes med philadelphiatopping

(13)

Asiatisk kimchi med ingefära och sambal

(0)

Snabb kålrotslåda

(4)

Sallad med rostade morötter och belugalinser

(1)

Rostad morotssallad med apelsin och yoghurtsås

(0)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 3 små rödbetor
  • 0.5 dl rapsolja
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1.5 tsk råsocker
  • flingsalt, nymalen svartpeppar

Rödbetsvinägrett

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Vacker och god till burgarna i pita.

Tillagningstid: 20 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala och koka rödbetorna mjuka i lättsaltat vatten, ca 15 min.
  2. Mixa rödbetor, lite rödbetsvatten och rapsolja slätt. Tillsätt balsamvinäger och råsocker. Smaksätt med salt och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Rödbetor med pestodipp

(13)

Rödbets- och chèvrepaj med quinoabotten

(33)

Rostade rotfrukter med saffransaioli

(5)

Morotscupcakes med philadelphiatopping

(13)

Asiatisk kimchi med ingefära och sambal

(0)

Snabb kålrotslåda

(4)

Sallad med rostade morötter och belugalinser

(1)

Rostad morotssallad med apelsin och yoghurtsås

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies