Rödbetsspaghetti med sötpotatis, fetaost och valnötter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
5 (1 betyg)

Röda och gula betor står gärna till tjänst med både färg och smak när det mesta känns grått och trist. Lägg in dem eller ugnsrosta och servera med getost och honung.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g rödbetsspaghetti
  • 400 g sötpotatisstavar
  • 2 msk smör
  • 70 g mixsallad
  • 150 g fetaost, smulad
  • 2 msk olivolja
  • flingsalt
  • svartpeppar
  • 80 g valnötter, hackade

Gör så här

  1. Koka rödbetsspaghettin enligt anvisning på förpackningen.
  2. Stek sötpotatisen mjuk i smör ca 10 min på ganska hög värme, så de får lite stekyta.
  3. Blanda rödbetsspaghetti, sötpotatis, sallad och smulad fetaost. Ringla över olivolja och salta och peppra efter smak. Strö över hackade valnötter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Dillslungade grönsaker med rimmad lax

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Paraibakryddad kycklinglårfilé och färskpotatissallad med chimichurri

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Laxpaj med potatis

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Ribs med bbq-glaze och sötpotatisstavar

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Varmrökt lax med bearnaisesås

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Gormetrulle

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Grillplanka med chimichurripotatissallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Quinoa med rostad sötpotatis och chipotledressing

Betyg
Betyg
(24)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 500 g rödbetsspaghetti
  • 400 g sötpotatisstavar
  • 2 msk smör
  • 70 g mixsallad
  • 150 g fetaost, smulad
  • 2 msk olivolja
  • flingsalt
  • svartpeppar
  • 80 g valnötter, hackade

Rödbetsspaghetti med sötpotatis, fetaost och valnötter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
5 (1 betyg)

Röda och gula betor står gärna till tjänst med både färg och smak när det mesta känns grått och trist. Lägg in dem eller ugnsrosta och servera med getost och honung.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka rödbetsspaghettin enligt anvisning på förpackningen.
  2. Stek sötpotatisen mjuk i smör ca 10 min på ganska hög värme, så de får lite stekyta.
  3. Blanda rödbetsspaghetti, sötpotatis, sallad och smulad fetaost. Ringla över olivolja och salta och peppra efter smak. Strö över hackade valnötter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Dillslungade grönsaker med rimmad lax

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Paraibakryddad kycklinglårfilé och färskpotatissallad med chimichurri

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Laxpaj med potatis

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Ribs med bbq-glaze och sötpotatisstavar

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Varmrökt lax med bearnaisesås

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Gormetrulle

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Grillplanka med chimichurripotatissallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Quinoa med rostad sötpotatis och chipotledressing

Betyg
Betyg
(24)