Rödbetsspaghetti med sötpotatis, fetaost och valnötter

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Röda och gula betor står gärna till tjänst med både färg och smak när det mesta känns grått och trist. Lägg in dem eller ugnsrosta och servera med getost och honung.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 500 g rödbetsspaghetti
  • 400 g sötpotatisstavar
  • 2 msk smör
  • 70 g mixsallad
  • 150 g fetaost, smulad
  • 2 msk olivolja
  • flingsalt
  • svartpeppar
  • 80 g valnötter, hackade

Gör så här

  1. Koka rödbetsspaghettin enligt anvisning på förpackningen.
  2. Stek sötpotatisen mjuk i smör ca 10 min på ganska hög värme, så de får lite stekyta.
  3. Blanda rödbetsspaghetti, sötpotatis, sallad och smulad fetaost. Ringla över olivolja och salta och peppra efter smak. Strö över hackade valnötter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillplanka med chimichurripotatissallad

(3)

Fiskbiffar med curry och korianderyoghurt

(4)

Quinoa med rostad sötpotatis och chipotledressing

(18)

Syrlig potatissallad

(0)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Ribs med bbq-glaze och sötpotatisstavar

(1)

Örtfrittata

(2)

Kabanoss med färskpotatissallad

(33)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 500 g rödbetsspaghetti
  • 400 g sötpotatisstavar
  • 2 msk smör
  • 70 g mixsallad
  • 150 g fetaost, smulad
  • 2 msk olivolja
  • flingsalt
  • svartpeppar
  • 80 g valnötter, hackade

Rödbetsspaghetti med sötpotatis, fetaost och valnötter

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Röda och gula betor står gärna till tjänst med både färg och smak när det mesta känns grått och trist. Lägg in dem eller ugnsrosta och servera med getost och honung.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka rödbetsspaghettin enligt anvisning på förpackningen.
  2. Stek sötpotatisen mjuk i smör ca 10 min på ganska hög värme, så de får lite stekyta.
  3. Blanda rödbetsspaghetti, sötpotatis, sallad och smulad fetaost. Ringla över olivolja och salta och peppra efter smak. Strö över hackade valnötter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillplanka med chimichurripotatissallad

(3)

Fiskbiffar med curry och korianderyoghurt

(4)

Quinoa med rostad sötpotatis och chipotledressing

(18)

Syrlig potatissallad

(0)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Ribs med bbq-glaze och sötpotatisstavar

(1)

Örtfrittata

(2)

Kabanoss med färskpotatissallad

(33)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies