
Rödbetsspaghetti med sötpotatis, fetaost och valnötter
Betyg (1-5):
Röda och gula betor står gärna till tjänst med både färg och smak när det mesta känns grått och trist. Lägg in dem eller ugnsrosta och servera med getost och honung.
Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 500 g rödbetsspaghetti
- 400 g sötpotatisstavar
- 2 msk smör
- 70 g mixsallad
- 150 g fetaost, smulad
- 2 msk olivolja
- flingsalt
- svartpeppar
- 80 g valnötter, hackade
Gör så här
- Koka rödbetsspaghettin enligt anvisning på förpackningen.
- Stek sötpotatisen mjuk i smör ca 10 min på ganska hög värme, så de får lite stekyta.
- Blanda rödbetsspaghetti, sötpotatis, sallad och smulad fetaost. Ringla över olivolja och salta och peppra efter smak. Strö över hackade valnötter.
Liknande recept
Rödbetsspaghetti med sötpotatis, fetaost och valnötter
Betyg (1-5):
Röda och gula betor står gärna till tjänst med både färg och smak när det mesta känns grått och trist. Lägg in dem eller ugnsrosta och servera med getost och honung.
Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Koka rödbetsspaghettin enligt anvisning på förpackningen.
- Stek sötpotatisen mjuk i smör ca 10 min på ganska hög värme, så de får lite stekyta.
- Blanda rödbetsspaghetti, sötpotatis, sallad och smulad fetaost. Ringla över olivolja och salta och peppra efter smak. Strö över hackade valnötter.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!