Rispudding

Betyg (1-5):
4.67 (3 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:225º
5 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 8 st
  • 500 g risgrynsgröt
  • 3 ägg
  • 1 dl grädde
  • 1 dl hackade hasselnötter
  • 2 msk strösocker
  • 2 tsk mortlade kardemummakärnor
  • Till servering:
  • florsocker
  • äppelmos

Gör så här

  1. Blanda ihop alla ingredienser till rispuddingen och häll i smorda portionsformar. Grädda i ugnen i ca 15 minuter.
  2. Pudra över florsocker och servera rispuddingarna varma med en klick äppelmos.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Mangobowl med kokos

(7)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

(21)

Yoghurtbunke

(16)

Frasvåfflor

(123)

Bananpannkakor

(33)

Smoothie med mango och banan

(3)

Chiayoghurtbägare

(13)

Saffransvåfflor med hallon och grädde

(1)
8 st
  • Ingredienser 8 st
  • 500 g risgrynsgröt
  • 3 ägg
  • 1 dl grädde
  • 1 dl hackade hasselnötter
  • 2 msk strösocker
  • 2 tsk mortlade kardemummakärnor
  • Till servering:
  • florsocker
  • äppelmos

Rispudding

Betyg (1-5):
4.67 (3 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:225º
5 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ihop alla ingredienser till rispuddingen och häll i smorda portionsformar. Grädda i ugnen i ca 15 minuter.
  2. Pudra över florsocker och servera rispuddingarna varma med en klick äppelmos.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Mangobowl med kokos

(7)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

(21)

Yoghurtbunke

(16)

Frasvåfflor

(123)

Bananpannkakor

(33)

Smoothie med mango och banan

(3)

Chiayoghurtbägare

(13)

Saffransvåfflor med hallon och grädde

(1)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies