Ris à la Malta med hjortron

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.67 (3 betyg)

Vår klassiska juldessert Ris à la Malta serveras här med skogens guld, hjortron! Toppa med krossade havrekakor för lite crunch.

Tillagningstid: 10 min
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 dl vispgrädde
  • 5 dl färdig risgrynsgröt
  • 0.5 tsk vaniljpulver eller frön från ½ vaniljstång
  • florsocker
  • 2 dl hjortronsylt
  • 4 havrekakor
  • malen kanel
  • lingon att garnera med

Gör så här

  1. Vispa grädden fluffig och rör ihop med risgrynsgröt och vaniljpulver eller vaniljfrön. Smaka av med florsocker.
  2. Häll upp i en serveringsskål och toppa med hjortronsylt och krossade havrekakor. Pudra över kanel och garnera ev med lingon.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Inger Lisbeth

2017-12-23

Så underbart god fick smaka den på Coop stadion i Malmö

Liknande recept

Spara recept

Fikon- och aprikoskompott med yoghurt

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Saffransvåfflor med hallon och grädde

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Yoghurtdessert med mango och kardemumma

Betyg
Betyg
(54)
Spara recept

Körsbärstrifle med kardemummaskorpor

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Yoghurtdessert med apelsin och mynta

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Våfflor med blåbärsyoghurt

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Ris à la Malta med björnbärscoulis

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Mango och hallon med vaniljkesella och nötter

Betyg
Betyg
(8)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 2 dl vispgrädde
  • 5 dl färdig risgrynsgröt
  • 0.5 tsk vaniljpulver eller frön från ½ vaniljstång
  • florsocker
  • 2 dl hjortronsylt
  • 4 havrekakor
  • malen kanel
  • lingon att garnera med

Ris à la Malta med hjortron

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.67 (3 betyg)

Vår klassiska juldessert Ris à la Malta serveras här med skogens guld, hjortron! Toppa med krossade havrekakor för lite crunch.

Tillagningstid: 10 min
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Vispa grädden fluffig och rör ihop med risgrynsgröt och vaniljpulver eller vaniljfrön. Smaka av med florsocker.
  2. Häll upp i en serveringsskål och toppa med hjortronsylt och krossade havrekakor. Pudra över kanel och garnera ev med lingon.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Inger Lisbeth

2017-12-23

Så underbart god fick smaka den på Coop stadion i Malmö

Liknande recept

Spara recept

Fikon- och aprikoskompott med yoghurt

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Saffransvåfflor med hallon och grädde

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Yoghurtdessert med mango och kardemumma

Betyg
Betyg
(54)
Spara recept

Körsbärstrifle med kardemummaskorpor

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Yoghurtdessert med apelsin och mynta

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Våfflor med blåbärsyoghurt

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Ris à la Malta med björnbärscoulis

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Mango och hallon med vaniljkesella och nötter

Betyg
Betyg
(8)