Rice'n'yoghurt med kompott på torkad frukt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3 (11 betyg)

En god och lättlagad efterrätt med smak av glögg, kanel och nötter.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2.5 dl risgrynsgröt
  • 1 dl turkisk yoghurt
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 dl torkad frukt ex tranbär, aprikoser och fikon
  • 1 dl glögg
  • 0.5 dl vatten
  • 1 kanelstång
  • Topping
  • 1 tsk malen kanel
  • 1 dl hackade nötter

Gör så här

  1. Blanda gröt, yoghurt och vaniljsocker.
  2. Hacka de torkade frukterna och lägg dem med resten av ingredienserna till kompotten i en kastrull. Koka cirka 10 minuter och plocka ur kanelstången.
  3. Varva gröt och kompott i portionsglas, toppa med nötter och kanel.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



L Irene

2019-09-30

Hihi....topping hackat nötkött ....kan väl inte va rätt?

Liknande recept

Spara recept

Saffransvåfflor med hallon och grädde

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Vattenmelonsoppa

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Ris à la Malta med björnbärscoulis

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Saffranspannkaka med mandel

Betyg
Betyg
(62)
Spara recept

Vit chokladkräm med äpplen och ingefära

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Våfflor med blåbärsyoghurt

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Mangobowl med kokos

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

Betyg
Betyg
(24)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 2.5 dl risgrynsgröt
  • 1 dl turkisk yoghurt
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 dl torkad frukt ex tranbär, aprikoser och fikon
  • 1 dl glögg
  • 0.5 dl vatten
  • 1 kanelstång
  • Topping
  • 1 tsk malen kanel
  • 1 dl hackade nötter

Rice'n'yoghurt med kompott på torkad frukt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3 (11 betyg)

En god och lättlagad efterrätt med smak av glögg, kanel och nötter.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda gröt, yoghurt och vaniljsocker.
  2. Hacka de torkade frukterna och lägg dem med resten av ingredienserna till kompotten i en kastrull. Koka cirka 10 minuter och plocka ur kanelstången.
  3. Varva gröt och kompott i portionsglas, toppa med nötter och kanel.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



L Irene

2019-09-30

Hihi....topping hackat nötkött ....kan väl inte va rätt?

Liknande recept

Spara recept

Saffransvåfflor med hallon och grädde

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Vattenmelonsoppa

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Ris à la Malta med björnbärscoulis

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Saffranspannkaka med mandel

Betyg
Betyg
(62)
Spara recept

Vit chokladkräm med äpplen och ingefära

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Våfflor med blåbärsyoghurt

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Mangobowl med kokos

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

Betyg
Betyg
(24)