Revbensspjäll med ingefära och hoisinsås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.97 (36 betyg)

Koka revbensspjälen i buljong för att få dem riktigt smakrika. Avsluta med att griljera dem i ugnen.

Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 kg tunna revbensspjäll
  • 1 liter grönsaksbuljong
  • 2 skalade och delade gula lökar
  • 2 msk färsk riven ingefära
  • 1 dl hoisinsås
  • 2 msk soja
  • 1 msk solrosolja

Gör så här

  1. Koka revbensspjällen i buljongen med lökarna cirka 1 timma.
  2. Skumma av koket några gånger under koktiden.
  3. Ta upp revbensspjällen och låt dem rinna av. Blanda övriga ingredienser till en glaze och pensla på revbensspjällen.
  4. Griljera i övre delen av ugnen i 10 minuter.
  5. De flesta sojor är glutenfria, dock kan ett fåtal innehålla spår av gluten. Kontrollera därför innehållsförteckningen noga om du är överkänslig mot gluten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Tacobåtar med kycklingfärs

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Rosépepparfilé

Betyg
Betyg
(44)
Spara recept

Köttbullar med parmaskinka

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Chilibiff-wrap

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Köttbullar med chèvre

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Julglaserade revbensspjäll

Betyg
Betyg
(15)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 1 kg tunna revbensspjäll
  • 1 liter grönsaksbuljong
  • 2 skalade och delade gula lökar
  • 2 msk färsk riven ingefära
  • 1 dl hoisinsås
  • 2 msk soja
  • 1 msk solrosolja

Revbensspjäll med ingefära och hoisinsås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.97 (36 betyg)

Koka revbensspjälen i buljong för att få dem riktigt smakrika. Avsluta med att griljera dem i ugnen.

Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka revbensspjällen i buljongen med lökarna cirka 1 timma.
  2. Skumma av koket några gånger under koktiden.
  3. Ta upp revbensspjällen och låt dem rinna av. Blanda övriga ingredienser till en glaze och pensla på revbensspjällen.
  4. Griljera i övre delen av ugnen i 10 minuter.
  5. De flesta sojor är glutenfria, dock kan ett fåtal innehålla spår av gluten. Kontrollera därför innehållsförteckningen noga om du är överkänslig mot gluten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Tacobåtar med kycklingfärs

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Rosépepparfilé

Betyg
Betyg
(44)
Spara recept

Köttbullar med parmaskinka

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Chilibiff-wrap

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Köttbullar med chèvre

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Julglaserade revbensspjäll

Betyg
Betyg
(15)