För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Revbensspjäll med ingefära och hoisinsås

Betyg (1-5):
3.97 (36 betyg)

Koka revbensspjälen i buljong för att få dem riktigt smakrika. Avsluta med att griljera dem i ugnen.

Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 kg tunna revbensspjäll
  • 1 liter grönsaksbuljong
  • 2 skalade och delade gula lökar
  • 2 msk färsk riven ingefära
  • 1 dl hoisinsås
  • 2 msk soja
  • 1 msk solrosolja

Gör så här

  1. Koka revbensspjällen i buljongen med lökarna cirka 1 timma.
  2. Skumma av koket några gånger under koktiden.
  3. Ta upp revbensspjällen och låt dem rinna av. Blanda övriga ingredienser till en glaze och pensla på revbensspjällen.
  4. Griljera i övre delen av ugnen i 10 minuter.
  5. De flesta sojor är glutenfria, dock kan ett fåtal innehålla spår av gluten. Kontrollera därför innehållsförteckningen noga om du är överkänslig mot gluten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

(4)

Grillplanka med chimichurripotatissallad

(4)

Tacobåtar med kycklingfärs

(5)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(8)

Köttfärspirog

(44)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(14)

Julglaserade revbensspjäll

(14)

Köttbullar i baconknyten

(17)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 1 kg tunna revbensspjäll
  • 1 liter grönsaksbuljong
  • 2 skalade och delade gula lökar
  • 2 msk färsk riven ingefära
  • 1 dl hoisinsås
  • 2 msk soja
  • 1 msk solrosolja

Revbensspjäll med ingefära och hoisinsås

Betyg (1-5):
3.97 (36 betyg)

Koka revbensspjälen i buljong för att få dem riktigt smakrika. Avsluta med att griljera dem i ugnen.

Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka revbensspjällen i buljongen med lökarna cirka 1 timma.
  2. Skumma av koket några gånger under koktiden.
  3. Ta upp revbensspjällen och låt dem rinna av. Blanda övriga ingredienser till en glaze och pensla på revbensspjällen.
  4. Griljera i övre delen av ugnen i 10 minuter.
  5. De flesta sojor är glutenfria, dock kan ett fåtal innehålla spår av gluten. Kontrollera därför innehållsförteckningen noga om du är överkänslig mot gluten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

(4)

Grillplanka med chimichurripotatissallad

(4)

Tacobåtar med kycklingfärs

(5)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(8)

Köttfärspirog

(44)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(14)

Julglaserade revbensspjäll

(14)

Köttbullar i baconknyten

(17)