Revbensspjäll med ingefära och hoisinsås

Betyg (1-5):
3.97 (36 betyg)

Koka revbensspjälen i buljong för att få dem riktigt smakrika. Avsluta med att griljera dem i ugnen.

Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 7 st
  • 1 kg tunna revbensspjäll
  • 1 liter grönsaksbuljong
  • 2 skalade och delade gula lökar
  • 2 msk färsk riven ingefära
  • 1 dl hoisinsås
  • 2 msk soja
  • 1 msk solrosolja

Gör så här

  1. Koka revbensspjällen i buljongen med lökarna cirka 1 timma.
  2. Skumma av koket några gånger under koktiden.
  3. Ta upp revbensspjällen och låt dem rinna av. Blanda övriga ingredienser till en glaze och pensla på revbensspjällen.
  4. Griljera i övre delen av ugnen i 10 minuter.
  5. De flesta sojor är glutenfria, dock kan ett fåtal innehålla spår av gluten. Kontrollera därför innehållsförteckningen noga om du är överkänslig mot gluten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(3)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo - Coop

(7)

Sliders med halloumi och BBQ-sås - Coop

(4)

Flatbread med julskinka och grönkålschips - Coop

(0)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Bruschetta med kyckling - Coop

(8)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Klassisk lasagne - Coop

(63)
7 st
  • Ingredienser 7 st
  • 1 kg tunna revbensspjäll
  • 1 liter grönsaksbuljong
  • 2 skalade och delade gula lökar
  • 2 msk färsk riven ingefära
  • 1 dl hoisinsås
  • 2 msk soja
  • 1 msk solrosolja

Revbensspjäll med ingefära och hoisinsås

Betyg (1-5):
3.97 (36 betyg)

Koka revbensspjälen i buljong för att få dem riktigt smakrika. Avsluta med att griljera dem i ugnen.

Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka revbensspjällen i buljongen med lökarna cirka 1 timma.
  2. Skumma av koket några gånger under koktiden.
  3. Ta upp revbensspjällen och låt dem rinna av. Blanda övriga ingredienser till en glaze och pensla på revbensspjällen.
  4. Griljera i övre delen av ugnen i 10 minuter.
  5. De flesta sojor är glutenfria, dock kan ett fåtal innehålla spår av gluten. Kontrollera därför innehållsförteckningen noga om du är överkänslig mot gluten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(3)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo - Coop

(7)

Sliders med halloumi och BBQ-sås - Coop

(4)

Flatbread med julskinka och grönkålschips - Coop

(0)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Bruschetta med kyckling - Coop

(8)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Klassisk lasagne - Coop

(63)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies