För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Renstekssnittar

Betyg (1-5):
3.23 (30 betyg)

Snabbt fixade krämiga tilltugg med färskost, rökt ren och pepparrot.

Tillagningstid: 10 minuter
12 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 200 g färskost eller chèvre
  • 0.5 dl frysta lingon
  • 1 tsk honung
  • 1 msk riven pepparrot
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 tunnbröd, gärna gahkku
  • 150 g rökt renstek eller hamburgerkött i tunna skivor
  • 1.5 dl rucolasallad

Gör så här

  1. Blanda ost (skär bort de hårda kanterna om du använder chèvrè), lingon, honung, pepparrot och svartpeppar.
  2. Bred oströran i ett jämnt lager på bröden. Lägg köttskivor och rucola på 3/4 av varje brödkaka, lämna sista biten tom så att oströran får fästa ihop brödet. Rulla ihop till en tät rulle.
  3. Gör gärna snittarna några timmar före servering. Rulla i så fall in dem i plastfolie och lägg dem i kylen. Skär rullarna i cirka 2 centimeter tjocka skivor.
  4. Servera som tilltugg.

Tips

Gör gärna snittarna några timmar före servering.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Hans Persson

2012-01-13

Bra recept. Så här enkelt ska det vara.

Liknande recept

Samosas med dippsås

(2)

Julskinka med frörock

(0)

Champinjonhattar med parma och parmesan

(1)

Kål- och färsfyllda vårrullar

(31)

Spett med melon, skinka, taleggio och basilika

(11)

Tre påsksnittar

(26)

Snacksticks med musslor/bacon och getost/zucchini

(5)

Italienska hattar

(5)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 200 g färskost eller chèvre
  • 0.5 dl frysta lingon
  • 1 tsk honung
  • 1 msk riven pepparrot
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 tunnbröd, gärna gahkku
  • 150 g rökt renstek eller hamburgerkött i tunna skivor
  • 1.5 dl rucolasallad

Renstekssnittar

Betyg (1-5):
3.23 (30 betyg)

Snabbt fixade krämiga tilltugg med färskost, rökt ren och pepparrot.

Tillagningstid: 10 minuter
12 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ost (skär bort de hårda kanterna om du använder chèvrè), lingon, honung, pepparrot och svartpeppar.
  2. Bred oströran i ett jämnt lager på bröden. Lägg köttskivor och rucola på 3/4 av varje brödkaka, lämna sista biten tom så att oströran får fästa ihop brödet. Rulla ihop till en tät rulle.
  3. Gör gärna snittarna några timmar före servering. Rulla i så fall in dem i plastfolie och lägg dem i kylen. Skär rullarna i cirka 2 centimeter tjocka skivor.
  4. Servera som tilltugg.

Tips

Gör gärna snittarna några timmar före servering.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Hans Persson

2012-01-13

Bra recept. Så här enkelt ska det vara.

Liknande recept

Samosas med dippsås

(2)

Julskinka med frörock

(0)

Champinjonhattar med parma och parmesan

(1)

Kål- och färsfyllda vårrullar

(31)

Spett med melon, skinka, taleggio och basilika

(11)

Tre påsksnittar

(26)

Snacksticks med musslor/bacon och getost/zucchini

(5)

Italienska hattar

(5)