Rawbiff på rödbeta med palsternackspommes

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Spännande vegetarisk råbiff gjord på rödbeta, morot och avokado, smaksatt med klassiska smaker som dijonsenap, kapris och lök.

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 13 st
  • 200 g färska rödbetor
  • 300 g morot
  • 125 g fryst avokado, tinad
  • 0.5 dl pumpakärnor
  • 0.5 dl små kapris, grovhackad
  • 0.5 liten rödlök, grovriven
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 4 äggulor, till servering
  • Palsternackspommes
  • 500 g palsternackor
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt

Gör så här

  1. Tvätta eller skala palsternackorna och skär dem i stavar. Vänd runt med olja på en plåt med bakplåtspapper och salta. Rosta mitt i ugnen tills de har fin färg, ca 25 min.
  2. Skala och riv rödbetor och morötter fint. Mosa avokadon och finhacka pumpakärnorna. Blanda ihop rotsaker och avokado med pumpakärnor och grovhackad kapris. Smaka av med lök och senap.
  3. Krydda med salt och rikligt med nymalen svartpeppar. Forma smeten till 4 puckar och lägg på tallrikar. Toppa med äggula och gärna extra svartpeppar. Servera med palsternackspommes.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Sliders med halloumi och BBQ-sås - Coop

(4)

Melonsallad med kallrökt lax - Coop

(1)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(78)

Vegopiroger - Coop

(7)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

Krämig wasabisill - Coop

(6)

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra - Coop

(23)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)
13 st
  • Ingredienser 13 st
  • 200 g färska rödbetor
  • 300 g morot
  • 125 g fryst avokado, tinad
  • 0.5 dl pumpakärnor
  • 0.5 dl små kapris, grovhackad
  • 0.5 liten rödlök, grovriven
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 4 äggulor, till servering
  • Palsternackspommes
  • 500 g palsternackor
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt

Rawbiff på rödbeta med palsternackspommes

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Spännande vegetarisk råbiff gjord på rödbeta, morot och avokado, smaksatt med klassiska smaker som dijonsenap, kapris och lök.

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Tvätta eller skala palsternackorna och skär dem i stavar. Vänd runt med olja på en plåt med bakplåtspapper och salta. Rosta mitt i ugnen tills de har fin färg, ca 25 min.
  2. Skala och riv rödbetor och morötter fint. Mosa avokadon och finhacka pumpakärnorna. Blanda ihop rotsaker och avokado med pumpakärnor och grovhackad kapris. Smaka av med lök och senap.
  3. Krydda med salt och rikligt med nymalen svartpeppar. Forma smeten till 4 puckar och lägg på tallrikar. Toppa med äggula och gärna extra svartpeppar. Servera med palsternackspommes.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Sliders med halloumi och BBQ-sås - Coop

(4)

Melonsallad med kallrökt lax - Coop

(1)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(78)

Vegopiroger - Coop

(7)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

Krämig wasabisill - Coop

(6)

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra - Coop

(23)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies