För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Ratatouille med kallskuret

Betyg (1-5):
5 (2 betyg)

Ställ fram allt på bordet och låt alla plocka på sig sina favoritgodsaker.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 zucchini
  • 1 paprika
  • 1 aubergine
  • 1 dl olivolja
  • 3 finhackade vitlöksklyftor
  • 2 tsk torkad oregano
  • 2 tsk socker
  • 0.5 tsk chiliflakes
  • 500 g krossade tomater
  • 1 msk balsamvinäger
  • 2 mozzarellaostar (à 125 g)
  • 1 tsk salt
  • Charkbricka:
  • 320 g charkuterier
  • 2 dl oliver
  • rostat surdegsbröd

Gör så här

  1. Skär zucchini, paprika och aubergine i bitar. värm olja i en kastrull och stek grönsaker och vitlök under omrörning. Krydda med oregano, salt, socker och chiliflakes.
  2. häll i tomatkross och balsamvinäger. låt småputtra tills grönsakerna är mjuka, ca 15 min.
  3. Bryt loss bitar av mozzarellan vid servering och lägg ovanpå grytan.
  4. Servera ratatouillen med bröd, charkuterier och oliver.

Tips

Lägg upp bitar av din favoritost på charkbrickan så blir det ännu matigare.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Emmy

2020-04-28

Håller med! Toppenrecept på ratatouille.

Paulina

2016-05-04

Den här ratatouille rätten är gudomlig, tack för receptet. Den är minst lika god utan charkuterier!

Liknande recept

Vegetariska piroger

(8)

Vårrullar med lime- och ingefärsdipp

(6)

Blomkålspizza med gruyèreost

(3)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Vegetarisk pizza bianco på grillen

(6)

Tortillapizza med rostad majs- och gurksallad

(5)

Enkel potatisgratäng

(12)

Vegetariska portionspajer

(14)
15 st
  • Ingredienser (15)
  • 1 zucchini
  • 1 paprika
  • 1 aubergine
  • 1 dl olivolja
  • 3 finhackade vitlöksklyftor
  • 2 tsk torkad oregano
  • 2 tsk socker
  • 0.5 tsk chiliflakes
  • 500 g krossade tomater
  • 1 msk balsamvinäger
  • 2 mozzarellaostar (à 125 g)
  • 1 tsk salt
  • Charkbricka:
  • 320 g charkuterier
  • 2 dl oliver
  • rostat surdegsbröd

Ratatouille med kallskuret

Betyg (1-5):
5 (2 betyg)

Ställ fram allt på bordet och låt alla plocka på sig sina favoritgodsaker.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär zucchini, paprika och aubergine i bitar. värm olja i en kastrull och stek grönsaker och vitlök under omrörning. Krydda med oregano, salt, socker och chiliflakes.
  2. häll i tomatkross och balsamvinäger. låt småputtra tills grönsakerna är mjuka, ca 15 min.
  3. Bryt loss bitar av mozzarellan vid servering och lägg ovanpå grytan.
  4. Servera ratatouillen med bröd, charkuterier och oliver.

Tips

Lägg upp bitar av din favoritost på charkbrickan så blir det ännu matigare.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Emmy

2020-04-28

Håller med! Toppenrecept på ratatouille.

Paulina

2016-05-04

Den här ratatouille rätten är gudomlig, tack för receptet. Den är minst lika god utan charkuterier!

Liknande recept

Vegetariska piroger

(8)

Vårrullar med lime- och ingefärsdipp

(6)

Blomkålspizza med gruyèreost

(3)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Vegetarisk pizza bianco på grillen

(6)

Tortillapizza med rostad majs- och gurksallad

(5)

Enkel potatisgratäng

(12)

Vegetariska portionspajer

(14)