Räkor med mango, chili och koriander

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.81 (59 betyg)

Smårätt med väl avägda smaker som passar bra tillsammans.

Tillagningstid: 15 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g stora räkor med skal
  • 300 g mango i små tärningar
  • 240 g tomater i små tärningar
  • 200 g gurka i små tärningar
  • 1 mild, urkärnad röd chili i strimlor
  • 2 msk hackad färsk koriander
  • 1 lime, pressad
  • 1 msk rapsolja
  • 40 g små salladsblad

Gör så här

  1. Tina räkorna om de är frysta. Skala och blanda dem med resten av ingredienserna. Bottna små glas med salladsblad och lägg i räksalladen.

Servering

Servera som entré- eller bufférätt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Nils-Erik Svensson

2011-12-29

Recept

Liknande recept

Spara recept

Parmesansnäckor med räkor och lax

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Kräftröra med dill och tabasco

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Äppel- och räksalsa i endiveblad

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Räktacos

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Gurkrulle med asiatisk skagen

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Snacksticks med musslor/bacon och getost/zucchini

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Risbollar med räkor och limedipp

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Så här öppnar och äter du ostron

Betyg
Betyg
(48)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 500 g stora räkor med skal
  • 300 g mango i små tärningar
  • 240 g tomater i små tärningar
  • 200 g gurka i små tärningar
  • 1 mild, urkärnad röd chili i strimlor
  • 2 msk hackad färsk koriander
  • 1 lime, pressad
  • 1 msk rapsolja
  • 40 g små salladsblad

Räkor med mango, chili och koriander

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.81 (59 betyg)

Smårätt med väl avägda smaker som passar bra tillsammans.

Tillagningstid: 15 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Tina räkorna om de är frysta. Skala och blanda dem med resten av ingredienserna. Bottna små glas med salladsblad och lägg i räksalladen.

Servering

Servera som entré- eller bufférätt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Nils-Erik Svensson

2011-12-29

Recept

Liknande recept

Spara recept

Parmesansnäckor med räkor och lax

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Kräftröra med dill och tabasco

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Äppel- och räksalsa i endiveblad

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Räktacos

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Gurkrulle med asiatisk skagen

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Snacksticks med musslor/bacon och getost/zucchini

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Risbollar med räkor och limedipp

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Så här öppnar och äter du ostron

Betyg
Betyg
(48)