Räkbowl

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.5 (2 betyg)

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 ägg
  • 600 g blomkål
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 0.5 zucchini, fint strimlad
  • 360 g skalade räkor, på burk, bruttovikt
  • 0.5 citron, pressad saft
  • Dressing
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk vinäger
  • 0.5 rödlök, strimlad
  • 400 g kokta kikärtor, avsköljda, på burk, bruttovikt
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Koka äggen 5 min. Skölj av i kallt vatten och skala direkt.
  2. Riv blomkålen på grova sidan av rivjärnet. Koka upp en kastrull med buljongtärningen.
  3. Häll ner blomkålssmulet och låt koka ca 3 min. Häll av vattnet i ett durkslag.Blanda ingredienserna till dressingen med rödlök och kikärtor.
  4. Fördela blomkål, rödlök, kikärtor och zucchini i en skål. Lägg på räkor och smaka av med salt och peppar, pressa över citronsaft.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Vårrullar med rispapper

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Pasta med zucchini och räkor

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Blomkålssoppa med räkor och krutonger

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Caesarsallad med räkor

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Räksallad med japansk dressing

Betyg
Betyg
(109)
Spara recept

Pasta med kräftstjärtar

Betyg
Betyg
(88)
Spara recept

Krämig räkpasta med kålrotsspaghetti

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Vitlöksdoftande pasta med räkor och savojkål

Betyg
Betyg
(9)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 4 ägg
  • 600 g blomkål
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 0.5 zucchini, fint strimlad
  • 360 g skalade räkor, på burk, bruttovikt
  • 0.5 citron, pressad saft
  • Dressing
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk vinäger
  • 0.5 rödlök, strimlad
  • 400 g kokta kikärtor, avsköljda, på burk, bruttovikt
  • salt och svartpeppar

Räkbowl

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.5 (2 betyg)

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka äggen 5 min. Skölj av i kallt vatten och skala direkt.
  2. Riv blomkålen på grova sidan av rivjärnet. Koka upp en kastrull med buljongtärningen.
  3. Häll ner blomkålssmulet och låt koka ca 3 min. Häll av vattnet i ett durkslag.Blanda ingredienserna till dressingen med rödlök och kikärtor.
  4. Fördela blomkål, rödlök, kikärtor och zucchini i en skål. Lägg på räkor och smaka av med salt och peppar, pressa över citronsaft.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Vårrullar med rispapper

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Pasta med zucchini och räkor

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Blomkålssoppa med räkor och krutonger

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Caesarsallad med räkor

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Räksallad med japansk dressing

Betyg
Betyg
(109)
Spara recept

Pasta med kräftstjärtar

Betyg
Betyg
(88)
Spara recept

Krämig räkpasta med kålrotsspaghetti

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Vitlöksdoftande pasta med räkor och savojkål

Betyg
Betyg
(9)