Quinoasallad med stekt ägg

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Fräsch och matig sallad på quinoa, sojabönor, morötter, nektariner och ärtskott som toppas med stekt ägg.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 dl quinoa
  • 0.5 buljongtärning
  • 250 g frysta sojabönor, tinade
  • 50 g ärtskott
  • 2 morötter, hyvlade
  • 2 nektariner, i tunna klyftor
  • 1 dl hackad färsk mynta
  • 0.5 citron, finrivet skal och saft
  • 2 msk olivolja
  • salt och svartpeppar
  • Stekta ägg
  • 4 ägg
  • 1 msk olivolja
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Koka quinoan med buljongtärningen enligt anvisningen på förpackningen. Låt svalna något.
  2. Blanda quinoan med resten av ingredienserna till salladen, smaka av med salt och peppar.
  3. Stek äggen i olja, salta och peppra. Servera salladen med de stekta äggen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Crispy tofu bowl

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Sparrisomelett i ugn

Betyg
Betyg
(51)
Spara recept

Brunchplåt

Betyg
Betyg
(34)
Spara recept

Spenatomelett med pecorino och pinjenötter

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Caesarsallad med räkor

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Mexikansk vegopaj

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Sparris- och skinkomelett

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Butternutomelett

Betyg
Betyg
(2)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 2 dl quinoa
  • 0.5 buljongtärning
  • 250 g frysta sojabönor, tinade
  • 50 g ärtskott
  • 2 morötter, hyvlade
  • 2 nektariner, i tunna klyftor
  • 1 dl hackad färsk mynta
  • 0.5 citron, finrivet skal och saft
  • 2 msk olivolja
  • salt och svartpeppar
  • Stekta ägg
  • 4 ägg
  • 1 msk olivolja
  • salt och svartpeppar

Quinoasallad med stekt ägg

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Fräsch och matig sallad på quinoa, sojabönor, morötter, nektariner och ärtskott som toppas med stekt ägg.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka quinoan med buljongtärningen enligt anvisningen på förpackningen. Låt svalna något.
  2. Blanda quinoan med resten av ingredienserna till salladen, smaka av med salt och peppar.
  3. Stek äggen i olja, salta och peppra. Servera salladen med de stekta äggen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Crispy tofu bowl

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Sparrisomelett i ugn

Betyg
Betyg
(51)
Spara recept

Brunchplåt

Betyg
Betyg
(34)
Spara recept

Spenatomelett med pecorino och pinjenötter

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Caesarsallad med räkor

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Mexikansk vegopaj

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Sparris- och skinkomelett

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Butternutomelett

Betyg
Betyg
(2)