Quinoa tabbouleh med ärtpuckar

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Det är både kul, gott och smart att samla allt man ska äta i ett pitabröd. Här är det quinoa som blandas som en tabboulet, snabblagade ärtpuckar och en vitlöksyoghurt som samsas i brödet.

4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 13 st
  • 1 förpackning Ärtpuckar med soltorkade tomater (300 g), tinade
  • neutral olja till stekning
  • Quinoatabbouleh:
  • 3 dl quinoa, gärna tricolor
  • 0.5 gurka
  • 2 tomater
  • 0.5 rödlök
  • 1 kruka mynta
  • 1 kruka persilja
  • 2 msk olivolja
  • 0.5 citron, pressad saft
  • Till servering:
  • 3 dl yoghurt 10%
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • 4 pitabröd

Gör så här

  1. Koka quinoan enligt anvisningen på förpackningen och låt kallna. Finhacka gurka, tomat och rödlök. Strimla mynta och persilja fint. Vänd ihop quinoan med grönsaker, örter, olivolja, citronsaft och smaka av med salt.
  2. Smaka av yoghurten med vitlök och salt.
  3. Stek ärtpuckarna i olja tills de är genomvarma och har fin färg. Servera med quinoan och en klick vitlöksyoghurt i ett pitabröd.

Servering

Servera med extra mynta.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Bruschetta med kyckling

(8)

Bowl med sashimilax

(3)

Fish tacos deluxe

(32)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(8)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(1)

Vegopizza på kikärtsbotten

(17)

Klassisk lasagne

(66)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(176)
13 st
  • Ingredienser 13 st
  • 1 förpackning Ärtpuckar med soltorkade tomater (300 g), tinade
  • neutral olja till stekning
  • Quinoatabbouleh:
  • 3 dl quinoa, gärna tricolor
  • 0.5 gurka
  • 2 tomater
  • 0.5 rödlök
  • 1 kruka mynta
  • 1 kruka persilja
  • 2 msk olivolja
  • 0.5 citron, pressad saft
  • Till servering:
  • 3 dl yoghurt 10%
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • 4 pitabröd

Quinoa tabbouleh med ärtpuckar

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Det är både kul, gott och smart att samla allt man ska äta i ett pitabröd. Här är det quinoa som blandas som en tabboulet, snabblagade ärtpuckar och en vitlöksyoghurt som samsas i brödet.

4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka quinoan enligt anvisningen på förpackningen och låt kallna. Finhacka gurka, tomat och rödlök. Strimla mynta och persilja fint. Vänd ihop quinoan med grönsaker, örter, olivolja, citronsaft och smaka av med salt.
  2. Smaka av yoghurten med vitlök och salt.
  3. Stek ärtpuckarna i olja tills de är genomvarma och har fin färg. Servera med quinoan och en klick vitlöksyoghurt i ett pitabröd.

Servering

Servera med extra mynta.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Bruschetta med kyckling

(8)

Bowl med sashimilax

(3)

Fish tacos deluxe

(32)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(8)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(1)

Vegopizza på kikärtsbotten

(17)

Klassisk lasagne

(66)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(176)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies