Quesadilla med quinoa och chili

Betyg (1-5):
4.71 (7 betyg)

En quesadilla kan fyllas med nästan vad som helst, bara osten finns med. En ny variant är att bland ost och grönsaker med quinoa. Perfekt att ta till när man blir sugen framåt kvällskvisten!

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 8 st
  • 8 tortillabröd
  • 2 dl kokt quinoa, Saltå Kvarn
  • 300 g riven ost
  • 3 tomater, fint tärnade
  • 1 rödlök, finhackad
  • 1 kruka koriander, finhackad
  • 1 färsk chili, finhackad
  • Till servering:
  • gräddfil

Gör så här

  1. Blanda quinoa, ost, tomater, lök, koriander och chili. Smaka av med salt. Lägg fyllningen på ena halvan av tortillabröden och vik ihop.
  2. Stek bröden i torr stekpanna på medelhög värme ca 2 min per sida. Skär i trekanter och servera med gräddfil.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Martin

2018-02-16

Blööö

Liknande recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad - Coop

(10)

Bruschetta med kyckling - Coop

(8)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(78)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni - Coop

(173)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(0)

Köttfärssoppa tacostyle - Coop

(10)
8 st
  • Ingredienser 8 st
  • 8 tortillabröd
  • 2 dl kokt quinoa, Saltå Kvarn
  • 300 g riven ost
  • 3 tomater, fint tärnade
  • 1 rödlök, finhackad
  • 1 kruka koriander, finhackad
  • 1 färsk chili, finhackad
  • Till servering:
  • gräddfil

Quesadilla med quinoa och chili

Betyg (1-5):
4.71 (7 betyg)

En quesadilla kan fyllas med nästan vad som helst, bara osten finns med. En ny variant är att bland ost och grönsaker med quinoa. Perfekt att ta till när man blir sugen framåt kvällskvisten!

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda quinoa, ost, tomater, lök, koriander och chili. Smaka av med salt. Lägg fyllningen på ena halvan av tortillabröden och vik ihop.
  2. Stek bröden i torr stekpanna på medelhög värme ca 2 min per sida. Skär i trekanter och servera med gräddfil.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Martin

2018-02-16

Blööö

Liknande recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad - Coop

(10)

Bruschetta med kyckling - Coop

(8)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(78)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni - Coop

(173)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(0)

Köttfärssoppa tacostyle - Coop

(10)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies