Pumpadipp med blå tortillachips

Betyg (1-5):
4.33 (3 betyg)

Gör en pumpadipp med en läskig spindeldekoration till halloweenmyset. Servera med blå tortillachips vilka är gjorda på just blå majskorn.

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 600 g butternutpumpa
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk olivolja
  • 2 tsk flingsalt
  • 100 g färskost naturell
  • 0.5 tsk malen spiskummin
  • 1 krm cayennepeppar
  • salt
  • 150 g Blue corn tortillachips, Coop

Gör så här

  1. Skala, kärna ur och skär pumpan i bitar. Blanda med vitlöksklyftor, olja och salt på en plåt med bakplåtspapper. Rosta mitt i ugnen tills pumpan är mjuk, ca 25 min.
  2. Lägg över pumpa och vitlök i en bunke och mixa slät med en stavmixer. Blanda ner färskost, spiskummin och cayennepeppar och smaka av med salt. Servera med tortillachips.

Tips

Rör färskost med lite vatten och gör ett spindelnätsmönster på dippen.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Rödbetskorgar med ostkräm

(2)

Sommarsallad med jordgubbar och ädelost

(0)

Vegopiroger

(8)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(1)

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)

Risfyllda grönsaker

(0)

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra

(23)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 600 g butternutpumpa
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk olivolja
  • 2 tsk flingsalt
  • 100 g färskost naturell
  • 0.5 tsk malen spiskummin
  • 1 krm cayennepeppar
  • salt
  • 150 g Blue corn tortillachips, Coop

Pumpadipp med blå tortillachips

Betyg (1-5):
4.33 (3 betyg)

Gör en pumpadipp med en läskig spindeldekoration till halloweenmyset. Servera med blå tortillachips vilka är gjorda på just blå majskorn.

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala, kärna ur och skär pumpan i bitar. Blanda med vitlöksklyftor, olja och salt på en plåt med bakplåtspapper. Rosta mitt i ugnen tills pumpan är mjuk, ca 25 min.
  2. Lägg över pumpa och vitlök i en bunke och mixa slät med en stavmixer. Blanda ner färskost, spiskummin och cayennepeppar och smaka av med salt. Servera med tortillachips.

Tips

Rör färskost med lite vatten och gör ett spindelnätsmönster på dippen.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Rödbetskorgar med ostkräm

(2)

Sommarsallad med jordgubbar och ädelost

(0)

Vegopiroger

(8)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(1)

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)

Risfyllda grönsaker

(0)

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra

(23)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies