Pulled oats-wok

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.22 (9 betyg)

En helt grön wok smaksatt med hoisinsås. Stek grönsakerna så att de fortfarande har spänst kvar, det blir godast!

Tillagningstid: 40 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 dl jasminris
  • 1 msk neutral olja
  • 240 g pulled oats naturell
  • 2 dl hoisinsås
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • 1 msk finriven färsk ingefära
  • 400 g wokmix, Hackat och klart
  • 1 kruka färsk koriander

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Hetta upp olja i en wok eller stor stekpanna.
  2. Stek oatsen hastigt och tillsätt hoisinsås, vitlök och ingefära. Stek någon minut till och vänd sedan ner grönsaksmixen. och stek någon minut till. Servera woken med ris och toppa med koriander.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Mirja

2019-01-27

Supergott, snabbt och nyttigt. Synd att coop ska sluta sälja pulled oats!

Anna

2018-10-01

Supergott!!

Jenny

2018-09-30

Gott och lättlagat. Man kan inte tro att det är vegetariskt, smakar "kött". Gick mycket snabbare än angiven tid, kanske 15-20 minuter då vi använde Coops Basmatiris som kokar klart på 10 min. Räckte bra åt 4 hungriga personer.

Liknande recept

Spara recept

Tofu Tikka

Betyg
Betyg
(105)
Spara recept

Stroganoff med tofu

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Buddha bowl

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Tofugryta med kokosmjölk

Betyg
Betyg
(51)
Spara recept

Tofustroganoff

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Vegetarisk wok med tofu

Betyg
Betyg
(11)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 3 dl jasminris
  • 1 msk neutral olja
  • 240 g pulled oats naturell
  • 2 dl hoisinsås
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • 1 msk finriven färsk ingefära
  • 400 g wokmix, Hackat och klart
  • 1 kruka färsk koriander

Pulled oats-wok

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.22 (9 betyg)

En helt grön wok smaksatt med hoisinsås. Stek grönsakerna så att de fortfarande har spänst kvar, det blir godast!

Tillagningstid: 40 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Hetta upp olja i en wok eller stor stekpanna.
  2. Stek oatsen hastigt och tillsätt hoisinsås, vitlök och ingefära. Stek någon minut till och vänd sedan ner grönsaksmixen. och stek någon minut till. Servera woken med ris och toppa med koriander.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Mirja

2019-01-27

Supergott, snabbt och nyttigt. Synd att coop ska sluta sälja pulled oats!

Anna

2018-10-01

Supergott!!

Jenny

2018-09-30

Gott och lättlagat. Man kan inte tro att det är vegetariskt, smakar "kött". Gick mycket snabbare än angiven tid, kanske 15-20 minuter då vi använde Coops Basmatiris som kokar klart på 10 min. Räckte bra åt 4 hungriga personer.

Liknande recept

Spara recept

Tofu Tikka

Betyg
Betyg
(105)
Spara recept

Stroganoff med tofu

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Buddha bowl

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Tofugryta med kokosmjölk

Betyg
Betyg
(51)
Spara recept

Tofustroganoff

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Vegetarisk wok med tofu

Betyg
Betyg
(11)