Pridefestival i glas

Betyg (1-5):
2.67 (3 betyg)

Härligt färgsprakande och god mellis eller frukost med mango, granatäppelkärnor, avokado, blåbär och kvarg.

Tillagningstid: 20 min
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 1 ätmogen mango
  • 2 sharonfrukt eller persimoner
  • 2 dl granatäppelkärnor
  • 2 ätmogna avokado
  • 70 g färsk spenat
  • 1 lime, finrivet skal (endast det gröna)
  • 125 g frysta blåbär
  • 2 dl kvarg
  • 2 msk fast honung

Gör så här

  1. Skär mango och sharonfrukt i tunna skivor. Plocka varsamt ut granatäppelkärnorna. Mixa avokadorna med spenat och limeskal.
  2. Smält 2 msk av blåbären i mikro eller i kastrull och rör ut med kvargen. Mixa resten av blåbären med honungen.
  3. Spritsa ut den frysta blåbärspurén i två stora glas. Spritsa eller skeda på blåbärskvargen. Spritsa på avokadomoussen.
  4. Lägg på skivorna med sharonfrukt och till sist den skivade mangon. Toppa med granatäppelkärnor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Plättar med limeyoghurt och morotssylt

(3)

Kall kryddig yoghurtsoppa

(3)

Våfflor utan ägg

(106)

Körsbärstrifle med kardemummaskorpor

(4)

Kesellabröd

(41)

"Cheesecake" med morotsmarmelad och knäckecrunch

(1)

Yoghurtbägare med hjortron

(5)

Hallonsmoothie

(8)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 1 ätmogen mango
  • 2 sharonfrukt eller persimoner
  • 2 dl granatäppelkärnor
  • 2 ätmogna avokado
  • 70 g färsk spenat
  • 1 lime, finrivet skal (endast det gröna)
  • 125 g frysta blåbär
  • 2 dl kvarg
  • 2 msk fast honung

Pridefestival i glas

Betyg (1-5):
2.67 (3 betyg)

Härligt färgsprakande och god mellis eller frukost med mango, granatäppelkärnor, avokado, blåbär och kvarg.

Tillagningstid: 20 min
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär mango och sharonfrukt i tunna skivor. Plocka varsamt ut granatäppelkärnorna. Mixa avokadorna med spenat och limeskal.
  2. Smält 2 msk av blåbären i mikro eller i kastrull och rör ut med kvargen. Mixa resten av blåbären med honungen.
  3. Spritsa ut den frysta blåbärspurén i två stora glas. Spritsa eller skeda på blåbärskvargen. Spritsa på avokadomoussen.
  4. Lägg på skivorna med sharonfrukt och till sist den skivade mangon. Toppa med granatäppelkärnor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Plättar med limeyoghurt och morotssylt

(3)

Kall kryddig yoghurtsoppa

(3)

Våfflor utan ägg

(106)

Körsbärstrifle med kardemummaskorpor

(4)

Kesellabröd

(41)

"Cheesecake" med morotsmarmelad och knäckecrunch

(1)

Yoghurtbägare med hjortron

(5)

Hallonsmoothie

(8)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies