Potatissallad med grillade grönsaker

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.14 (42 betyg)

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g färskpotatis
  • 1 gul eller grön squash
  • 1 aubergine
  • 1 skalad rödlök, i klyftor
  • 1 krm peppar
  • Topping:
  • 1 dl strimlad färsk basilika
  • Vitlökssmör:
  • 2 skalade, finhackade vitlöksklyftor
  • 2 msk rumnsvarmt smör
  • 2 msk olivolja
  • 2 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk svartpeppar

Gör så här

  1. Koka färskpotatisen i lättsaltat vatten tills de är mjuka, 7-20 minuter beroende på storlek och sort. Prova gärna med provsticka. Häll av kokvattnet. Dela potatisarna. Dela squash och aubergine på längden och skär sedan skivor av halvorna.
  2. Lägg squash, aubergine och lök på grillen. Salta och peppra. Grilla runt om tills de mjuknar lite. Blanda vitlökssmöret. Blanda ihop den ljumma potatisen, grillade grönsaker, vitlökssmör och basilika.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Risnudelsallad med broccoli

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Zucchinigratäng med korv

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Marockansk couscous med grillade grönsaker

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Marinerade vegokorvs- och grönsaksspett

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Spagetti med tomatsås

Betyg
Betyg
(48)
Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Ugnsstekt lax med saffransquinoa, brysselkål och russin

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Potatissallad med vinägrett

Betyg
Betyg
(178)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 600 g färskpotatis
  • 1 gul eller grön squash
  • 1 aubergine
  • 1 skalad rödlök, i klyftor
  • 1 krm peppar
  • Topping:
  • 1 dl strimlad färsk basilika
  • Vitlökssmör:
  • 2 skalade, finhackade vitlöksklyftor
  • 2 msk rumnsvarmt smör
  • 2 msk olivolja
  • 2 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk svartpeppar

Potatissallad med grillade grönsaker

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.14 (42 betyg)

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka färskpotatisen i lättsaltat vatten tills de är mjuka, 7-20 minuter beroende på storlek och sort. Prova gärna med provsticka. Häll av kokvattnet. Dela potatisarna. Dela squash och aubergine på längden och skär sedan skivor av halvorna.
  2. Lägg squash, aubergine och lök på grillen. Salta och peppra. Grilla runt om tills de mjuknar lite. Blanda vitlökssmöret. Blanda ihop den ljumma potatisen, grillade grönsaker, vitlökssmör och basilika.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Risnudelsallad med broccoli

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Zucchinigratäng med korv

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Marockansk couscous med grillade grönsaker

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Marinerade vegokorvs- och grönsaksspett

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Spagetti med tomatsås

Betyg
Betyg
(48)
Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Ugnsstekt lax med saffransquinoa, brysselkål och russin

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Potatissallad med vinägrett

Betyg
Betyg
(178)