För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Potatissallad med grillade grönsaker

Betyg (1-5):
3.15 (39 betyg)

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g färskpotatis
  • 1 gul eller grön squash
  • 1 aubergine
  • 1 skalad rödlök, i klyftor
  • 1 krm peppar
  • Topping:
  • 1 dl strimlad färsk basilika
  • Vitlökssmör:
  • 2 skalade, finhackade vitlöksklyftor
  • 2 msk rumnsvarmt smör
  • 2 msk olivolja
  • 2 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk svartpeppar

Gör så här

  1. Koka färskpotatisen i lättsaltat vatten tills de är mjuka, 7-20 minuter beroende på storlek och sort. Prova gärna med provsticka. Häll av kokvattnet. Dela potatisarna. Dela squash och aubergine på längden och skär sedan skivor av halvorna.
  2. Lägg squash, aubergine och lök på grillen. Salta och peppra. Grilla runt om tills de mjuknar lite. Blanda vitlökssmöret. Blanda ihop den ljumma potatisen, grillade grönsaker, vitlökssmör och basilika.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Risnudelsallad med broccoli

(9)

Marockansk couscous med grillade grönsaker

(0)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(5)

Lax- och spenatpaj

(92)

Zucchinigratäng med korv

(17)

Hamburgare med bostondressing

(19)

Spagetti med tomatsås

(40)

Köttfärssoppa tacostyle

(13)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 600 g färskpotatis
  • 1 gul eller grön squash
  • 1 aubergine
  • 1 skalad rödlök, i klyftor
  • 1 krm peppar
  • Topping:
  • 1 dl strimlad färsk basilika
  • Vitlökssmör:
  • 2 skalade, finhackade vitlöksklyftor
  • 2 msk rumnsvarmt smör
  • 2 msk olivolja
  • 2 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk svartpeppar

Potatissallad med grillade grönsaker

Betyg (1-5):
3.15 (39 betyg)

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka färskpotatisen i lättsaltat vatten tills de är mjuka, 7-20 minuter beroende på storlek och sort. Prova gärna med provsticka. Häll av kokvattnet. Dela potatisarna. Dela squash och aubergine på längden och skär sedan skivor av halvorna.
  2. Lägg squash, aubergine och lök på grillen. Salta och peppra. Grilla runt om tills de mjuknar lite. Blanda vitlökssmöret. Blanda ihop den ljumma potatisen, grillade grönsaker, vitlökssmör och basilika.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Risnudelsallad med broccoli

(9)

Marockansk couscous med grillade grönsaker

(0)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(5)

Lax- och spenatpaj

(92)

Zucchinigratäng med korv

(17)

Hamburgare med bostondressing

(19)

Spagetti med tomatsås

(40)

Köttfärssoppa tacostyle

(13)