För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Potatispizza

Betyg (1-5):
2.71 (7 betyg)

Timjan och rosmarin smaksätter denna lite annorlunda variant av pizza.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:200º
12 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g kyld pizzadeg
  • 300 g tunt skivad potatis
  • 3 msk olivolja
  • 2 tsk timjan
  • 2 krm nymald svartpeppar
  • 2 tsk flingsalt
  • 2 msk blad från färsk rosmarin

Gör så här

  1. Rulla ut degen med bakplåtspappret på en plåt. Låt jäsa cirka 10 minuter. Bred ut potatisskivorna lite omlott och ringla över olivoljan. Krydda med timjan och svartpeppar och smula över flingsaltet.
  2. Grädda cirka 10 minuter, strö över rosmarinbladen och grädda ytterligare 4-5 minuter.

Servering

Den här pizzan passar bra på en buffé eller som tilltugg till en aperitif.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kycklingspett med citron och rosmarin

(9)

Gröna vegobullar - Lotta Lundgren

(5)

Chilikyckling-fajitas

(8)

Köttbullar med rivna morötter och ingefära

(0)

Kycklingben med ingefärsglaze

(3)

Ingefärsmarinerade karréspett

(7)

Tomatsalsa med koriander

(9)

Grahamspaj med spenat och dill

(5)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 400 g kyld pizzadeg
  • 300 g tunt skivad potatis
  • 3 msk olivolja
  • 2 tsk timjan
  • 2 krm nymald svartpeppar
  • 2 tsk flingsalt
  • 2 msk blad från färsk rosmarin

Potatispizza

Betyg (1-5):
2.71 (7 betyg)

Timjan och rosmarin smaksätter denna lite annorlunda variant av pizza.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:200º
12 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Rulla ut degen med bakplåtspappret på en plåt. Låt jäsa cirka 10 minuter. Bred ut potatisskivorna lite omlott och ringla över olivoljan. Krydda med timjan och svartpeppar och smula över flingsaltet.
  2. Grädda cirka 10 minuter, strö över rosmarinbladen och grädda ytterligare 4-5 minuter.

Servering

Den här pizzan passar bra på en buffé eller som tilltugg till en aperitif.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kycklingspett med citron och rosmarin

(9)

Gröna vegobullar - Lotta Lundgren

(5)

Chilikyckling-fajitas

(8)

Köttbullar med rivna morötter och ingefära

(0)

Kycklingben med ingefärsglaze

(3)

Ingefärsmarinerade karréspett

(7)

Tomatsalsa med koriander

(9)

Grahamspaj med spenat och dill

(5)