
Portabelloburgare med emmenthaler och chilicrème
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 4 stora portabellosvampar (ca 400 g)
- 100 g emmentalerost eller annan lagrad ost
- Chilicréme:
- 2 dl crème fraiche
- 0.5 finhackad urkärnad chili
- 0.5 tsk svartpeppar
- 0.5 tsk salt
- 4 delade pitabröd
- 2 skivade avokador
- 1 skivad rödlök
- 2 skivade tomater
Gör så här
- Ansa eventuellt svampen och ta bort foten. Salta, peppra och lägg på en skiva ost. Grilla tills osten börjat smälta, 5-10 minuter.
- Blanda ingredienserna till chilicrèmen.
- Fördela avokado, svamp, lökringar, tomater och chilicrème på bröden.
Liknande recept
Portabelloburgare med emmenthaler och chilicrème
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Ansa eventuellt svampen och ta bort foten. Salta, peppra och lägg på en skiva ost. Grilla tills osten börjat smälta, 5-10 minuter.
- Blanda ingredienserna till chilicrèmen.
- Fördela avokado, svamp, lökringar, tomater och chilicrème på bröden.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!