
Portabello- och aubergineburgare
Betyg (1-5):
Saftig vego-burgare med aubergine
Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 600 g aubergine
- 600 g portabellosvamp
- 3 msk olivolja
- 2 tsk flingsalt
- 0.5 tsk svartpeppar
- Hamburgerdressing
- 1.5 dl äggfri majonnäs
- 0.5 dl chilisås
- Tillbehör
- 0.5 krispsallad
- 2 st tomater, skivade
- 1 st liten rödlök, skivad
- 4 hamburgerbröd
Gör så här
- Skär auberginen i 4 tjocka skivor. Hetta upp olja i en stekpanna och stek auberginen och svamparna ca 4 min per sida. Salta och peppra.
- Blanda majonnäs och chilisås till en dressing.
- Fyll burgarbröd med sallad, tomat, lök, dressing, svamp och aubergine.
Liknande recept
Portabello- och aubergineburgare
Betyg (1-5):
Saftig vego-burgare med aubergine
Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Skär auberginen i 4 tjocka skivor. Hetta upp olja i en stekpanna och stek auberginen och svamparna ca 4 min per sida. Salta och peppra.
- Blanda majonnäs och chilisås till en dressing.
- Fyll burgarbröd med sallad, tomat, lök, dressing, svamp och aubergine.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2017-05-26
Dessutom glömde ni skriva att auberginen också ska stekas, inte bara portabellosvampen. Vem skrev detta ofullständiga och extraordinära recept?
2017-05-26
0.5 krispsallad? Mein gott! Vad menar ni? Ett halvt salladshuvud? 0.5 kg? Och vad menas med 0.6 aubergine?
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Per
2017-05-26
Dessutom glömde ni skriva att auberginen också ska stekas, inte bara portabellosvampen. Vem skrev detta ofullständiga och extraordinära recept?
Per
2017-05-26
0.5 krispsallad? Mein gott! Vad menar ni? Ett halvt salladshuvud? 0.5 kg? Och vad menas med 0.6 aubergine?