Portabello- och aubergineburgare

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.5 (4 betyg)

Saftig vego-burgare med aubergine

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g aubergine
  • 600 g portabellosvamp
  • 3 msk olivolja
  • 2 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Hamburgerdressing
  • 1.5 dl äggfri majonnäs
  • 0.5 dl chilisås
  • Tillbehör
  • 0.5 krispsallad
  • 2 st tomater, skivade
  • 1 st liten rödlök, skivad
  • 4 hamburgerbröd

Gör så här

  1. Skär auberginen i 4 tjocka skivor. Hetta upp olja i en stekpanna och stek auberginen och svamparna ca 4 min per sida. Salta och peppra.
  2. Blanda majonnäs och chilisås till en dressing.
  3. Fyll burgarbröd med sallad, tomat, lök, dressing, svamp och aubergine.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Per

2017-05-26

Dessutom glömde ni skriva att auberginen också ska stekas, inte bara portabellosvampen. Vem skrev detta ofullständiga och extraordinära recept?

Per

2017-05-26

0.5 krispsallad? Mein gott! Vad menar ni? Ett halvt salladshuvud? 0.5 kg? Och vad menas med 0.6 aubergine?

Liknande recept

Spara recept

Risfyllda grönsaker

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Kronärtskocka med parmesan

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Tonfiskröra på rågbröd

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Laxtaco

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Fredagsmys med tacos

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Räksallad med japansk dressing

Betyg
Betyg
(114)
Spara recept

Koka kronärtskockor

Betyg
Betyg
(223)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 600 g aubergine
  • 600 g portabellosvamp
  • 3 msk olivolja
  • 2 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Hamburgerdressing
  • 1.5 dl äggfri majonnäs
  • 0.5 dl chilisås
  • Tillbehör
  • 0.5 krispsallad
  • 2 st tomater, skivade
  • 1 st liten rödlök, skivad
  • 4 hamburgerbröd

Portabello- och aubergineburgare

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.5 (4 betyg)

Saftig vego-burgare med aubergine

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär auberginen i 4 tjocka skivor. Hetta upp olja i en stekpanna och stek auberginen och svamparna ca 4 min per sida. Salta och peppra.
  2. Blanda majonnäs och chilisås till en dressing.
  3. Fyll burgarbröd med sallad, tomat, lök, dressing, svamp och aubergine.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Per

2017-05-26

Dessutom glömde ni skriva att auberginen också ska stekas, inte bara portabellosvampen. Vem skrev detta ofullständiga och extraordinära recept?

Per

2017-05-26

0.5 krispsallad? Mein gott! Vad menar ni? Ett halvt salladshuvud? 0.5 kg? Och vad menas med 0.6 aubergine?

Liknande recept

Spara recept

Risfyllda grönsaker

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Kronärtskocka med parmesan

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Tonfiskröra på rågbröd

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Laxtaco

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Fredagsmys med tacos

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Räksallad med japansk dressing

Betyg
Betyg
(114)
Spara recept

Koka kronärtskockor

Betyg
Betyg
(223)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)