Portabello- och aubergineburgare

Betyg (1-5):
3 (2 betyg)

Saftig vego-burgare med aubergine

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 600 g aubergine
  • 600 g portabellosvamp
  • 3 msk olivolja
  • 2 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Hamburgerdressing
  • 1.5 dl äggfri majonnäs
  • 0.5 dl chilisås
  • Tillbehör
  • 0.5 krispsallad
  • 2 st tomater, skivade
  • 1 st liten rödlök, skivad
  • 4 hamburgerbröd

Gör så här

  1. Skär auberginen i 4 tjocka skivor. Hetta upp olja i en stekpanna och stek auberginen och svamparna ca 4 min per sida. Salta och peppra.
  2. Blanda majonnäs och chilisås till en dressing.
  3. Fyll burgarbröd med sallad, tomat, lök, dressing, svamp och aubergine.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Per

2017-05-26

Dessutom glömde ni skriva att auberginen också ska stekas, inte bara portabellosvampen. Vem skrev detta ofullständiga och extraordinära recept?

Per

2017-05-26

0.5 krispsallad? Mein gott! Vad menar ni? Ett halvt salladshuvud? 0.5 kg? Och vad menas med 0.6 aubergine?

Liknande recept

Broccolibollar med rostade rotfrukter och sweet chiliyoghurt

(31)

Pulled chickenbreast i wrap med avokado och rödkålssallad

(4)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Vårrullar med rödkål och asiatisk dippsås

(17)

Pizza med färskost och grönkål

(8)

Grahamspaj med spenat och dill

(5)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Tortillapizza med rostad majs- och gurksallad

(4)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 600 g aubergine
  • 600 g portabellosvamp
  • 3 msk olivolja
  • 2 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Hamburgerdressing
  • 1.5 dl äggfri majonnäs
  • 0.5 dl chilisås
  • Tillbehör
  • 0.5 krispsallad
  • 2 st tomater, skivade
  • 1 st liten rödlök, skivad
  • 4 hamburgerbröd

Portabello- och aubergineburgare

Betyg (1-5):
3 (2 betyg)

Saftig vego-burgare med aubergine

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär auberginen i 4 tjocka skivor. Hetta upp olja i en stekpanna och stek auberginen och svamparna ca 4 min per sida. Salta och peppra.
  2. Blanda majonnäs och chilisås till en dressing.
  3. Fyll burgarbröd med sallad, tomat, lök, dressing, svamp och aubergine.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Per

2017-05-26

Dessutom glömde ni skriva att auberginen också ska stekas, inte bara portabellosvampen. Vem skrev detta ofullständiga och extraordinära recept?

Per

2017-05-26

0.5 krispsallad? Mein gott! Vad menar ni? Ett halvt salladshuvud? 0.5 kg? Och vad menas med 0.6 aubergine?

Liknande recept

Broccolibollar med rostade rotfrukter och sweet chiliyoghurt

(31)

Pulled chickenbreast i wrap med avokado och rödkålssallad

(4)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Vårrullar med rödkål och asiatisk dippsås

(17)

Pizza med färskost och grönkål

(8)

Grahamspaj med spenat och dill

(5)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Tortillapizza med rostad majs- och gurksallad

(4)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies