Polarpizzor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(8)

Snabbaste och godaste snabbpizzorna gör du av rågkakor med olika topping.

Tillagningstid: 15 minuter
Ugnstemperatur:250º
6 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Varje fyllning räcker till två polarkakor.

Chèvrefyllning

  1. Smula chèvreosten och blanda i pizzaosten. Fördela ajvar på polarkakorna och lägg sedan på chèvreblandningen. Gratinera i ugn ca 6-10 minuter.

Tomat- och mozzarellafyllning

  1. Fördela tomatskivorna på polarkakorna, toppa med en mozarellaskiva. Ringla över lite olivolja och gratinera i ugn ca 10 minuter. Toppa med basilikablad efter gratinering.

Chorizo-salamifyllning

  1. Fördela salsasåsen på polarkakorna. Lägg på chorizo-salamin och mozzarellaosten.
  2. Toppa med oregano och gratinera i ugn 6-10 minuter.

Tips

Du kan alltid använda dig av torkade kryddor istället för färska. Se då bara till att minska på mängden eftersom torkade kryddor oftast smakar mer.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Polarpizzor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(8)

Snabbaste och godaste snabbpizzorna gör du av rågkakor med olika topping.

Tillagningstid: 15 minuter
Ugnstemperatur:250º
6 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Varje fyllning räcker till två polarkakor.

Chèvrefyllning

  1. Smula chèvreosten och blanda i pizzaosten. Fördela ajvar på polarkakorna och lägg sedan på chèvreblandningen. Gratinera i ugn ca 6-10 minuter.

Tomat- och mozzarellafyllning

  1. Fördela tomatskivorna på polarkakorna, toppa med en mozarellaskiva. Ringla över lite olivolja och gratinera i ugn ca 10 minuter. Toppa med basilikablad efter gratinering.

Chorizo-salamifyllning

  1. Fördela salsasåsen på polarkakorna. Lägg på chorizo-salamin och mozzarellaosten.
  2. Toppa med oregano och gratinera i ugn 6-10 minuter.

Tips

Du kan alltid använda dig av torkade kryddor istället för färska. Se då bara till att minska på mängden eftersom torkade kryddor oftast smakar mer.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!