Polarpizzor

Betyg (1-5):
3.43 (7 betyg)

Snabbaste och godaste snabbpizzorna gör du av rågkakor med olika topping.

Tillagningstid: 15 minuter
Ugnstemperatur:250º
6 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 12 st
  • 6 st små rågkakor
  • Tomat- och mozzarellafyllning:
  • 1 skivad tomat
  • 0.5 skivad mozzarella
  • 2 msk olivolja, efter smak
  • 0.5 dl plockad färsk basilika
  • Chèvrefyllning:
  • 50 g chèvre
  • 0.25 dl pizzaost
  • 2 msk stark ajvar relish
  • Chorizosalamifyllning:
  • 2 msk grovhackad färdig salsa på burk
  • 30 g skivad chorizosalami (3 skivor per rågkaka)
  • 0.5 riven mozzarella
  • 0.5 dl färsk oregano

Gör så här

  1. Varje fyllning räcker till två polarkakor.

Chèvrefyllning

  1. Smula chèvreosten och blanda i pizzaosten. Fördela ajvar på polarkakorna och lägg sedan på chèvreblandningen. Gratinera i ugn ca 6-10 minuter.

Tomat- och mozzarellafyllning

  1. Fördela tomatskivorna på polarkakorna, toppa med en mozarellaskiva. Ringla över lite olivolja och gratinera i ugn ca 10 minuter. Toppa med basilikablad efter gratinering.

Chorizo-salamifyllning

  1. Fördela salsasåsen på polarkakorna. Lägg på chorizo-salamin och mozzarellaosten.
  2. Toppa med oregano och gratinera i ugn 6-10 minuter.

Tips

Du kan alltid använda dig av torkade kryddor istället för färska. Se då bara till att minska på mängden eftersom torkade kryddor oftast smakar mer.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pumpafrövåfflor med ost- och laxröra

(1)

Burek med feta och grillad paprika

(0)

Inlagd sill

(15)

Pastasallad med fylld pasta och basilika

(4)

Matmuffins med morötter och fetaost

(5)

Vegopizza på kikärtsbotten

(10)

Rispappersrullar med dippsås

(4)

Fisktaco med mangosalsa

(22)
12 st
  • Ingredienser 12 st
  • 6 st små rågkakor
  • Tomat- och mozzarellafyllning:
  • 1 skivad tomat
  • 0.5 skivad mozzarella
  • 2 msk olivolja, efter smak
  • 0.5 dl plockad färsk basilika
  • Chèvrefyllning:
  • 50 g chèvre
  • 0.25 dl pizzaost
  • 2 msk stark ajvar relish
  • Chorizosalamifyllning:
  • 2 msk grovhackad färdig salsa på burk
  • 30 g skivad chorizosalami (3 skivor per rågkaka)
  • 0.5 riven mozzarella
  • 0.5 dl färsk oregano

Polarpizzor

Betyg (1-5):
3.43 (7 betyg)

Snabbaste och godaste snabbpizzorna gör du av rågkakor med olika topping.

Tillagningstid: 15 minuter
Ugnstemperatur:250º
6 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Varje fyllning räcker till två polarkakor.

Chèvrefyllning

  1. Smula chèvreosten och blanda i pizzaosten. Fördela ajvar på polarkakorna och lägg sedan på chèvreblandningen. Gratinera i ugn ca 6-10 minuter.

Tomat- och mozzarellafyllning

  1. Fördela tomatskivorna på polarkakorna, toppa med en mozarellaskiva. Ringla över lite olivolja och gratinera i ugn ca 10 minuter. Toppa med basilikablad efter gratinering.

Chorizo-salamifyllning

  1. Fördela salsasåsen på polarkakorna. Lägg på chorizo-salamin och mozzarellaosten.
  2. Toppa med oregano och gratinera i ugn 6-10 minuter.

Tips

Du kan alltid använda dig av torkade kryddor istället för färska. Se då bara till att minska på mängden eftersom torkade kryddor oftast smakar mer.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pumpafrövåfflor med ost- och laxröra

(1)

Burek med feta och grillad paprika

(0)

Inlagd sill

(15)

Pastasallad med fylld pasta och basilika

(4)

Matmuffins med morötter och fetaost

(5)

Vegopizza på kikärtsbotten

(10)

Rispappersrullar med dippsås

(4)

Fisktaco med mangosalsa

(22)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies