Plommonspäckad fläskkarré

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 20 min + ca 2 tim i ugnen
Ugnstemperatur:175º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 600 g fläskkarré i bit
  • 5 vitlöksklyftor
  • 8 katrinplommon
  • 0.5 tsk grovmalen svartpeppar
  • Kålsallad
  • 300 g strimlad färsk vitkål
  • 1 tunt skivat äpple
  • 1 grovt riven morot
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk kumminfrön
  • Till servering
  • 800 g kokt potatis

Gör så här

  1. Gör små djupa snitt i karrén med en vass kniv. Stick ner vitlöksklyftor och plommon. Salta och peppra köttet runt om och lägg i en ugnssäker form. Stek mitt i ugnen ca 2 tim. Låt köttet vila ca 5 min innan det skärs upp.
  2. Vänd ihop vitkål, äpple och morot med vinäger, olja, kummin och salt till en sallad.
  3. Skär köttet i 1 cm tjocka skivor och servera med kålsallad och kokt potatis.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grönkålssoppa med vitlöksost och äpple

(28)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Pulled lax med blomkålscouscous

(11)

Fishtaco på lutfisk med guacamole och mangosalsa

(1)

Apelsinkyckling

(92)

Fish tacos deluxe

(32)

Köttfärssås med hetta och sötma

(18)

Texmexsallad från grillmiddagen

(1)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 600 g fläskkarré i bit
  • 5 vitlöksklyftor
  • 8 katrinplommon
  • 0.5 tsk grovmalen svartpeppar
  • Kålsallad
  • 300 g strimlad färsk vitkål
  • 1 tunt skivat äpple
  • 1 grovt riven morot
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk kumminfrön
  • Till servering
  • 800 g kokt potatis

Plommonspäckad fläskkarré

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 20 min + ca 2 tim i ugnen
Ugnstemperatur:175º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Gör små djupa snitt i karrén med en vass kniv. Stick ner vitlöksklyftor och plommon. Salta och peppra köttet runt om och lägg i en ugnssäker form. Stek mitt i ugnen ca 2 tim. Låt köttet vila ca 5 min innan det skärs upp.
  2. Vänd ihop vitkål, äpple och morot med vinäger, olja, kummin och salt till en sallad.
  3. Skär köttet i 1 cm tjocka skivor och servera med kålsallad och kokt potatis.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grönkålssoppa med vitlöksost och äpple

(28)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Pulled lax med blomkålscouscous

(11)

Fishtaco på lutfisk med guacamole och mangosalsa

(1)

Apelsinkyckling

(92)

Fish tacos deluxe

(32)

Köttfärssås med hetta och sötma

(18)

Texmexsallad från grillmiddagen

(1)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies