Pizza med äpple och ädelost

Betyg (1-5):
4.33 (3 betyg)

Supergod pizza med äpple och krämig ädelost. passar även bra som tilltugg innan maten.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (8)
  • 1 pizzadeg
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 tsk sambal oelek
  • 2 kokta potatisar
  • 2 äpplen
  • 80 g ädelost, t ex kvibille eller liknande
  • 2 tsk flytande honung
  • flingsalt och svartpeppar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Rulla ut pizzadegen på mjölat bakbord och skär ut två runda bottnar. Kavla ut degen något tunnare. Lägg bottnarna på en bakpappersklädd plåt.
  2. Bred ut crème fraiche på bottnarna och dra sedan ut sambal. Skiva potatis och äpplen i tunna skivor och fördela över bottnarna. Smula på osten och ringla över honungen. Salta och peppra.
  3. Grädda mitt i ugnen till fin färg, ca 15 min. Skär i snibbar och servera som snacks.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Fish tacos deluxe

(32)

Päron- och manchegopizza

(24)

Ernst Billgrens julpizza

(5)

Kyckling- och mozzarellapizza

(2)

Pizza med julskinka och grönkål

(4)

Kryddig plommonkyckling

(0)

Fisktaco med mangosalsa

(25)

Prästostpaj toppad med dressad fänkål, granatäpple och dill

(2)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 1 pizzadeg
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 tsk sambal oelek
  • 2 kokta potatisar
  • 2 äpplen
  • 80 g ädelost, t ex kvibille eller liknande
  • 2 tsk flytande honung
  • flingsalt och svartpeppar

Pizza med äpple och ädelost

Betyg (1-5):
4.33 (3 betyg)

Supergod pizza med äpple och krämig ädelost. passar även bra som tilltugg innan maten.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Rulla ut pizzadegen på mjölat bakbord och skär ut två runda bottnar. Kavla ut degen något tunnare. Lägg bottnarna på en bakpappersklädd plåt.
  2. Bred ut crème fraiche på bottnarna och dra sedan ut sambal. Skiva potatis och äpplen i tunna skivor och fördela över bottnarna. Smula på osten och ringla över honungen. Salta och peppra.
  3. Grädda mitt i ugnen till fin färg, ca 15 min. Skär i snibbar och servera som snacks.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Fish tacos deluxe

(32)

Päron- och manchegopizza

(24)

Ernst Billgrens julpizza

(5)

Kyckling- och mozzarellapizza

(2)

Pizza med julskinka och grönkål

(4)

Kryddig plommonkyckling

(0)

Fisktaco med mangosalsa

(25)

Prästostpaj toppad med dressad fänkål, granatäpple och dill

(2)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies