Pitabröd med rostade grönsaker och chèvreröra

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 25 minuter
Ugnstemperatur:250º
6-8 pitabröd bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 10 st
  • 1 aubergine
  • 1 squash
  • 1 morot
  • 5 vitlöksklyftor
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk torkad rosmarin
  • 1 krm svartpeppar
  • rucolasallad
  • Chèvreröra:
  • 100 g chèvre
  • 3 msk crème fraiche

Gör så här

  1. Sätt på ugnen. Skär grönsakerna i tärningar. Blanda aubergine, squash, morot och vitlöksklyftor i en långpanna täckt med bakplåtspapper. Droppa över olja och strö över rosmarin, peppar och salt. Grilla grönsakerna högt upp i ugnen 15-20 minuter.
  2. Chèvreröra: Smula sönder osten och rör ut den med crème fraiche.
  3. Fyll bröden med grönsaker, chèvreröra och rucolasallad.

Servering

Servera t ex till grillat kött.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Köttfärssoppa tacostyle

(10)

Matkassens caesarsallad

(30)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(8)

Grillplanka med chimichurripotatissallad

(1)

Räksallad med japansk dressing

(86)

Brunchplåt

(33)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Vegopizza på kikärtsbotten

(17)
10 st
  • Ingredienser 10 st
  • 1 aubergine
  • 1 squash
  • 1 morot
  • 5 vitlöksklyftor
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk torkad rosmarin
  • 1 krm svartpeppar
  • rucolasallad
  • Chèvreröra:
  • 100 g chèvre
  • 3 msk crème fraiche

Pitabröd med rostade grönsaker och chèvreröra

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 25 minuter
Ugnstemperatur:250º
6-8 pitabröd bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt på ugnen. Skär grönsakerna i tärningar. Blanda aubergine, squash, morot och vitlöksklyftor i en långpanna täckt med bakplåtspapper. Droppa över olja och strö över rosmarin, peppar och salt. Grilla grönsakerna högt upp i ugnen 15-20 minuter.
  2. Chèvreröra: Smula sönder osten och rör ut den med crème fraiche.
  3. Fyll bröden med grönsaker, chèvreröra och rucolasallad.

Servering

Servera t ex till grillat kött.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Köttfärssoppa tacostyle

(10)

Matkassens caesarsallad

(30)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(8)

Grillplanka med chimichurripotatissallad

(1)

Räksallad med japansk dressing

(86)

Brunchplåt

(33)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Vegopizza på kikärtsbotten

(17)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies