Pitabröd fyllt med kyckling och coleslaw

Betyg (1-5):
2.14 (7 betyg)

Nyttig snabbmat med krämig kålsallad och stekt kyckling

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 2 kycklingfiléer
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk timjan
  • 1 krm peppar
  • 350 g strimlad vitkål
  • 2 msk koncentrerad äppeljuice
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 skalad, riven morot
  • 1 msk svensk senap
  • 2 dl matyoghurt
  • 4 pitabröd

Gör så här

  1. Dela varje kycklingfilé så att den blir två tunna delar. Banka ut dem så att de blir lite plattare.
  2. Stek filéerna i oljan, cirka 5 minuter på varje sida, krydda med timjan, salt och peppar.

Cole slaw

  1. Lägg vitkål i en bunke och slå över äppeljuice och kryddor. Blanda med händerna, tryck till ordentligt. Tillsätt morot, senap och yoghurt. Blanda.

Pitabröd

  1. Värm fyra pitabröd enligt anvisning på förpackningen och fyll dem med kyckling och cole slaw.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kyckling- och nudelsoppa

(10)

Kycklingwrap

(9)

Citron- och saffranskyckling

(7)

Japansk ugnsrostad kycklingfilé

(22)

Kycklingcurry

(3)

Hoisinkyckling med bönris och picklad gurka

(0)

Kalkonfilé med limesås

(35)

Wrap med grillade grönsaker, kyckling och tzatziki

(8)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 2 kycklingfiléer
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk timjan
  • 1 krm peppar
  • 350 g strimlad vitkål
  • 2 msk koncentrerad äppeljuice
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 skalad, riven morot
  • 1 msk svensk senap
  • 2 dl matyoghurt
  • 4 pitabröd

Pitabröd fyllt med kyckling och coleslaw

Betyg (1-5):
2.14 (7 betyg)

Nyttig snabbmat med krämig kålsallad och stekt kyckling

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela varje kycklingfilé så att den blir två tunna delar. Banka ut dem så att de blir lite plattare.
  2. Stek filéerna i oljan, cirka 5 minuter på varje sida, krydda med timjan, salt och peppar.

Cole slaw

  1. Lägg vitkål i en bunke och slå över äppeljuice och kryddor. Blanda med händerna, tryck till ordentligt. Tillsätt morot, senap och yoghurt. Blanda.

Pitabröd

  1. Värm fyra pitabröd enligt anvisning på förpackningen och fyll dem med kyckling och cole slaw.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kyckling- och nudelsoppa

(10)

Kycklingwrap

(9)

Citron- och saffranskyckling

(7)

Japansk ugnsrostad kycklingfilé

(22)

Kycklingcurry

(3)

Hoisinkyckling med bönris och picklad gurka

(0)

Kalkonfilé med limesås

(35)

Wrap med grillade grönsaker, kyckling och tzatziki

(8)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies