Pita med bönbiffar, guacamole och ingefärspicklad rotfruktsjulienne

Betyg (1-5):
5 (2 betyg)

Ibland är det skönt att ta genvägar i köket. Här är det färdiga bönbiffar och färdiskurna grönsaker som gör att maten är färdig på ett kick.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 12 st
  • 300 g Bönbiffar med picklad blomkål
  • 2 tsk neutral olja till stekning
  • 4 pitabröd
  • Ingefärspicklad raw slaw:
  • 4 dl vatten
  • 1.5 dl strösocker
  • 1 dl ättiksprit (12 %)
  • 400 g Raw slaw Hackat & Klart
  • 1 dl gari (sushi-ingefära), grovhackad
  • Guacamole:
  • 2 ätmogna avokador
  • 1 lime, pressad saft
  • 0.5 röd chili, finhackad
  • 0.5 kruka färsk koriander, hackad

Gör så här

  1. Rör ihop vatten, socker och ättika tills sockret har löst sig. Tillsätt grönsaksmixen och ingefäran. Låt stå minst 30 min.
  2. Gröp ur avokadorna och mosa ihop fruktköttet med limesaft, chili och koriander. Smaka av med salt. Stek bönbiffarna i olja tills de är genomvarma och har fin färg. Servera i pitabröd med guacamole och raw slaw.

Tips

Garnera med färsk koriander.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillad flankstek med tomat- och olivsalsa - Coop

(0)

Delhi style chicken (kycklinggryta) - Coop

(14)

Ljummen svart bönsallad - Coop

(4)

Lasagne med nötfärs, grönkål, kanel och parmesan - Coop

(25)

Rostad tomatsoppa med tortellini - Coop

(10)

Sötpotatissoppa med rostad majs - Coop

(17)

Texmexsallad från grillmiddagen - Coop

(1)

Bratwurst med fänkålscoleslaw och bbq-sås - Coop

(5)
12 st
  • Ingredienser 12 st
  • 300 g Bönbiffar med picklad blomkål
  • 2 tsk neutral olja till stekning
  • 4 pitabröd
  • Ingefärspicklad raw slaw:
  • 4 dl vatten
  • 1.5 dl strösocker
  • 1 dl ättiksprit (12 %)
  • 400 g Raw slaw Hackat & Klart
  • 1 dl gari (sushi-ingefära), grovhackad
  • Guacamole:
  • 2 ätmogna avokador
  • 1 lime, pressad saft
  • 0.5 röd chili, finhackad
  • 0.5 kruka färsk koriander, hackad

Pita med bönbiffar, guacamole och ingefärspicklad rotfruktsjulienne

Betyg (1-5):
5 (2 betyg)

Ibland är det skönt att ta genvägar i köket. Här är det färdiga bönbiffar och färdiskurna grönsaker som gör att maten är färdig på ett kick.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Rör ihop vatten, socker och ättika tills sockret har löst sig. Tillsätt grönsaksmixen och ingefäran. Låt stå minst 30 min.
  2. Gröp ur avokadorna och mosa ihop fruktköttet med limesaft, chili och koriander. Smaka av med salt. Stek bönbiffarna i olja tills de är genomvarma och har fin färg. Servera i pitabröd med guacamole och raw slaw.

Tips

Garnera med färsk koriander.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillad flankstek med tomat- och olivsalsa - Coop

(0)

Delhi style chicken (kycklinggryta) - Coop

(14)

Ljummen svart bönsallad - Coop

(4)

Lasagne med nötfärs, grönkål, kanel och parmesan - Coop

(25)

Rostad tomatsoppa med tortellini - Coop

(10)

Sötpotatissoppa med rostad majs - Coop

(17)

Texmexsallad från grillmiddagen - Coop

(1)

Bratwurst med fänkålscoleslaw och bbq-sås - Coop

(5)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies