Pita med bönbiffar, guacamole och ingefärspicklad rotfruktsjulienne

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.5 (4 betyg)

Ibland är det skönt att ta genvägar i köket. Här är det färdiga bönbiffar och färdiskurna grönsaker som gör att maten är färdig på ett kick.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 300 g Bönbiffar med picklad blomkål
  • 2 tsk neutral olja till stekning
  • 4 pitabröd
  • Ingefärspicklad raw slaw:
  • 4 dl vatten
  • 1.5 dl strösocker
  • 1 dl ättiksprit (12 %)
  • 400 g Raw slaw Hackat & Klart
  • 1 dl gari (sushi-ingefära), grovhackad
  • Guacamole:
  • 2 ätmogna avokador
  • 1 lime, pressad saft
  • 0.5 röd chili, finhackad
  • 0.5 kruka färsk koriander, hackad
  • salt

Gör så här

  1. Rör ihop vatten, socker och ättika tills sockret har löst sig. Tillsätt grönsaksmixen och ingefäran. Låt stå minst 30 min.
  2. Gröp ur avokadorna och mosa ihop fruktköttet med limesaft, chili och koriander. Smaka av med salt. Stek bönbiffarna i olja tills de är genomvarma och har fin färg. Servera i pitabröd med guacamole och raw slaw.

Tips

Garnera med färsk koriander.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Auberginecurry med lax

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Auberginesoppa med bönor

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Sashimilax med sallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Marinerade grillade grönsaker

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Bratwurst med fänkålscoleslaw och bbq-sås

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Het kikärtsgryta med tomat och saffran

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Grahamspaj med spenat och dill

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Sötpotatissoppa med rostad majs

Betyg
Betyg
(24)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 300 g Bönbiffar med picklad blomkål
  • 2 tsk neutral olja till stekning
  • 4 pitabröd
  • Ingefärspicklad raw slaw:
  • 4 dl vatten
  • 1.5 dl strösocker
  • 1 dl ättiksprit (12 %)
  • 400 g Raw slaw Hackat & Klart
  • 1 dl gari (sushi-ingefära), grovhackad
  • Guacamole:
  • 2 ätmogna avokador
  • 1 lime, pressad saft
  • 0.5 röd chili, finhackad
  • 0.5 kruka färsk koriander, hackad
  • salt

Pita med bönbiffar, guacamole och ingefärspicklad rotfruktsjulienne

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.5 (4 betyg)

Ibland är det skönt att ta genvägar i köket. Här är det färdiga bönbiffar och färdiskurna grönsaker som gör att maten är färdig på ett kick.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Rör ihop vatten, socker och ättika tills sockret har löst sig. Tillsätt grönsaksmixen och ingefäran. Låt stå minst 30 min.
  2. Gröp ur avokadorna och mosa ihop fruktköttet med limesaft, chili och koriander. Smaka av med salt. Stek bönbiffarna i olja tills de är genomvarma och har fin färg. Servera i pitabröd med guacamole och raw slaw.

Tips

Garnera med färsk koriander.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Auberginecurry med lax

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Auberginesoppa med bönor

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Sashimilax med sallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Marinerade grillade grönsaker

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Bratwurst med fänkålscoleslaw och bbq-sås

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Het kikärtsgryta med tomat och saffran

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Grahamspaj med spenat och dill

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Sötpotatissoppa med rostad majs

Betyg
Betyg
(24)