Pita med bönbiffar, guacamole och ingefärspicklad rotfruktsjulienne

Betyg (1-5):
5 (2 betyg)

Ibland är det skönt att ta genvägar i köket. Här är det färdiga bönbiffar och färdiskurna grönsaker som gör att maten är färdig på ett kick.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (13)
  • 300 g Bönbiffar med picklad blomkål
  • 2 tsk neutral olja till stekning
  • 4 pitabröd
  • Ingefärspicklad raw slaw:
  • 4 dl vatten
  • 1.5 dl strösocker
  • 1 dl ättiksprit (12 %)
  • 400 g Raw slaw Hackat & Klart
  • 1 dl gari (sushi-ingefära), grovhackad
  • Guacamole:
  • 2 ätmogna avokador
  • 1 lime, pressad saft
  • 0.5 röd chili, finhackad
  • 0.5 kruka färsk koriander, hackad
  • salt

Gör så här

  1. Rör ihop vatten, socker och ättika tills sockret har löst sig. Tillsätt grönsaksmixen och ingefäran. Låt stå minst 30 min.
  2. Gröp ur avokadorna och mosa ihop fruktköttet med limesaft, chili och koriander. Smaka av med salt. Stek bönbiffarna i olja tills de är genomvarma och har fin färg. Servera i pitabröd med guacamole och raw slaw.

Tips

Garnera med färsk koriander.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Fetaostgratinerade auberginer med mynta

(9)

Kumminfläsk med vitkål

(5)

Auberginesoppa med bönor

(9)

Bowl med sashimilax

(5)

Het kikärtsgryta med tomat och saffran

(5)

Bratwurst med fänkålscoleslaw och bbq-sås

(6)

Ljummen svart bönsallad

(4)

Grahamspaj med spenat och dill

(5)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 300 g Bönbiffar med picklad blomkål
  • 2 tsk neutral olja till stekning
  • 4 pitabröd
  • Ingefärspicklad raw slaw:
  • 4 dl vatten
  • 1.5 dl strösocker
  • 1 dl ättiksprit (12 %)
  • 400 g Raw slaw Hackat & Klart
  • 1 dl gari (sushi-ingefära), grovhackad
  • Guacamole:
  • 2 ätmogna avokador
  • 1 lime, pressad saft
  • 0.5 röd chili, finhackad
  • 0.5 kruka färsk koriander, hackad
  • salt

Pita med bönbiffar, guacamole och ingefärspicklad rotfruktsjulienne

Betyg (1-5):
5 (2 betyg)

Ibland är det skönt att ta genvägar i köket. Här är det färdiga bönbiffar och färdiskurna grönsaker som gör att maten är färdig på ett kick.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Rör ihop vatten, socker och ättika tills sockret har löst sig. Tillsätt grönsaksmixen och ingefäran. Låt stå minst 30 min.
  2. Gröp ur avokadorna och mosa ihop fruktköttet med limesaft, chili och koriander. Smaka av med salt. Stek bönbiffarna i olja tills de är genomvarma och har fin färg. Servera i pitabröd med guacamole och raw slaw.

Tips

Garnera med färsk koriander.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Fetaostgratinerade auberginer med mynta

(9)

Kumminfläsk med vitkål

(5)

Auberginesoppa med bönor

(9)

Bowl med sashimilax

(5)

Het kikärtsgryta med tomat och saffran

(5)

Bratwurst med fänkålscoleslaw och bbq-sås

(6)

Ljummen svart bönsallad

(4)

Grahamspaj med spenat och dill

(5)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies