Pistasch- och päronglass

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.62 (13 betyg)

Söta, mjuka päron är grunden i denna ljuvliga glass med smak av pistasch.

Tillagningstid: 20 min + 8 tim i frysen
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 60 g pistagenötter
  • 2 stora mjuka päron
  • 5 dl vispgrädde
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 397 g kondenserad mjölk

Gör så här

  1. Mixa nötterna länge, tills det blir som ett nötmjöl. Skala och tillsätt päronen. Mixa till en jämn smet.
  2. Vispa grädden fluffig. Vänd ihop alla ingredienser med den kondenserade mjölken. Häll upp i en form och frys minst 8 timmar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ronny

2018-06-10

Enkel att göra. Mycket god smak. Se till att bevara luften i grädden, annars blir den hård.

Liknande recept

Spara recept

Körsbärstrifle med kardemummaskorpor

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Key lime pie med jordgubbar

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Pepparkakscheesecake

Betyg
Betyg
(54)
Spara recept

Våfflor med blåbärsyoghurt

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Små chokladsemlor

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Kokostårta

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Saffransvåfflor med hallon och grädde

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Hallonsmoothie

Betyg
Betyg
(8)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 60 g pistagenötter
  • 2 stora mjuka päron
  • 5 dl vispgrädde
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 397 g kondenserad mjölk

Pistasch- och päronglass

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.62 (13 betyg)

Söta, mjuka päron är grunden i denna ljuvliga glass med smak av pistasch.

Tillagningstid: 20 min + 8 tim i frysen
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mixa nötterna länge, tills det blir som ett nötmjöl. Skala och tillsätt päronen. Mixa till en jämn smet.
  2. Vispa grädden fluffig. Vänd ihop alla ingredienser med den kondenserade mjölken. Häll upp i en form och frys minst 8 timmar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ronny

2018-06-10

Enkel att göra. Mycket god smak. Se till att bevara luften i grädden, annars blir den hård.

Liknande recept

Spara recept

Körsbärstrifle med kardemummaskorpor

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Key lime pie med jordgubbar

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Pepparkakscheesecake

Betyg
Betyg
(54)
Spara recept

Våfflor med blåbärsyoghurt

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Små chokladsemlor

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Kokostårta

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Saffransvåfflor med hallon och grädde

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Hallonsmoothie

Betyg
Betyg
(8)