Pistageglass med exotisk topping

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.4 (5 betyg)

Piffa upp vaniljglassen med nötter och passionsfrukt.

Tillagningstid: 10 minuter + 30 minuter i frysen
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 liter vaniljglass
  • 70 g sklade pistagenötter
  • 1 krm bittermandelarom
  • 2 msk mjölk
  • Till servering:
  • 2 msk honung
  • 1 granatäpple, kärnorna
  • 2 passionsfrukter

Gör så här

  1. Lägg glassen i en bunke och låt den bli något mjuk.
  2. Grovhacka 2 msk nötter och lägg åt sidan. Mixa resterande nötter fint i en mixer. Tillsätt bittermandelarom och mjölk och mixa ihop till en kräm. Vänd runt nötkrämen i glassen och ställ in bunken i frysen i 30 minuter att stelna något.
  3. Fördela glassen i serveringsskålar och toppa med honung och sparade nötter. Servera med granatäpplekärnor och passionsfrukt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Jordgubbstrifle med sockerkaka och pistagenötter

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Pistageglass

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Grillade persikor med pistaschnötter

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Påskkladdkaka med marshmallows

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Julbomb

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Grillade nektariner med vaniljcrème och rostade nötter

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Klassiska semlor

Betyg
Betyg
(41)
Spara recept

Chokladfudge med valnötter

Betyg
Betyg
(5)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 1 liter vaniljglass
  • 70 g sklade pistagenötter
  • 1 krm bittermandelarom
  • 2 msk mjölk
  • Till servering:
  • 2 msk honung
  • 1 granatäpple, kärnorna
  • 2 passionsfrukter

Pistageglass med exotisk topping

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.4 (5 betyg)

Piffa upp vaniljglassen med nötter och passionsfrukt.

Tillagningstid: 10 minuter + 30 minuter i frysen
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg glassen i en bunke och låt den bli något mjuk.
  2. Grovhacka 2 msk nötter och lägg åt sidan. Mixa resterande nötter fint i en mixer. Tillsätt bittermandelarom och mjölk och mixa ihop till en kräm. Vänd runt nötkrämen i glassen och ställ in bunken i frysen i 30 minuter att stelna något.
  3. Fördela glassen i serveringsskålar och toppa med honung och sparade nötter. Servera med granatäpplekärnor och passionsfrukt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Jordgubbstrifle med sockerkaka och pistagenötter

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Pistageglass

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Grillade persikor med pistaschnötter

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Påskkladdkaka med marshmallows

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Julbomb

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Grillade nektariner med vaniljcrème och rostade nötter

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Klassiska semlor

Betyg
Betyg
(41)
Spara recept

Chokladfudge med valnötter

Betyg
Betyg
(5)