
Pistageglass med exotisk topping
Betyg (1-5):
Piffa upp vaniljglassen med nötter och passionsfrukt.
Tillagningstid: 10 minuter + 30 minuter i frysen
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 1 liter vaniljglass
- 70 g sklade pistagenötter
- 1 krm bittermandelarom
- 2 msk mjölk
- Till servering:
- 2 msk honung
- 1 granatäpple, kärnorna
- 2 passionsfrukter
Gör så här
- Lägg glassen i en bunke och låt den bli något mjuk.
- Grovhacka 2 msk nötter och lägg åt sidan. Mixa resterande nötter fint i en mixer. Tillsätt bittermandelarom och mjölk och mixa ihop till en kräm. Vänd runt nötkrämen i glassen och ställ in bunken i frysen i 30 minuter att stelna något.
- Fördela glassen i serveringsskålar och toppa med honung och sparade nötter. Servera med granatäpplekärnor och passionsfrukt.
Liknande recept
Pistageglass med exotisk topping
Betyg (1-5):
Piffa upp vaniljglassen med nötter och passionsfrukt.
Tillagningstid: 10 minuter + 30 minuter i frysen
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Lägg glassen i en bunke och låt den bli något mjuk.
- Grovhacka 2 msk nötter och lägg åt sidan. Mixa resterande nötter fint i en mixer. Tillsätt bittermandelarom och mjölk och mixa ihop till en kräm. Vänd runt nötkrämen i glassen och ställ in bunken i frysen i 30 minuter att stelna något.
- Fördela glassen i serveringsskålar och toppa med honung och sparade nötter. Servera med granatäpplekärnor och passionsfrukt.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!