Pistageglass med exotisk topping

Betyg (1-5):
3 (4 betyg)

Piffa upp vaniljglassen med nötter och passionsfrukt.

Tillagningstid: 10 minuter + 30 minuter i frysen
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (7)
  • 1 liter vaniljglass
  • 70 g sklade pistagenötter
  • 1 krm bittermandelarom
  • 2 msk mjölk
  • Till servering:
  • 2 msk honung
  • 1 granatäpple, kärnorna
  • 2 passionsfrukter

Gör så här

  1. Lägg glassen i en bunke och låt den bli något mjuk.
  2. Grovhacka 2 msk nötter och lägg åt sidan. Mixa resterande nötter fint i en mixer. Tillsätt bittermandelarom och mjölk och mixa ihop till en kräm. Vänd runt nötkrämen i glassen och ställ in bunken i frysen i 30 minuter att stelna något.
  3. Fördela glassen i serveringsskålar och toppa med honung och sparade nötter. Servera med granatäpplekärnor och passionsfrukt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Jordgubbstrifle med sockerkaka och pistagenötter

(10)

Påskkladdkaka med marshmallows

(11)

Klassiska semlor

(33)

Grekisk dessertbägare

(0)

Nötmarängtårta

(47)

Valnöts- och chokladfudge

(3)

Julbomb

(5)

Shrikand

(6)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 1 liter vaniljglass
  • 70 g sklade pistagenötter
  • 1 krm bittermandelarom
  • 2 msk mjölk
  • Till servering:
  • 2 msk honung
  • 1 granatäpple, kärnorna
  • 2 passionsfrukter

Pistageglass med exotisk topping

Betyg (1-5):
3 (4 betyg)

Piffa upp vaniljglassen med nötter och passionsfrukt.

Tillagningstid: 10 minuter + 30 minuter i frysen
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg glassen i en bunke och låt den bli något mjuk.
  2. Grovhacka 2 msk nötter och lägg åt sidan. Mixa resterande nötter fint i en mixer. Tillsätt bittermandelarom och mjölk och mixa ihop till en kräm. Vänd runt nötkrämen i glassen och ställ in bunken i frysen i 30 minuter att stelna något.
  3. Fördela glassen i serveringsskålar och toppa med honung och sparade nötter. Servera med granatäpplekärnor och passionsfrukt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Jordgubbstrifle med sockerkaka och pistagenötter

(10)

Påskkladdkaka med marshmallows

(11)

Klassiska semlor

(33)

Grekisk dessertbägare

(0)

Nötmarängtårta

(47)

Valnöts- och chokladfudge

(3)

Julbomb

(5)

Shrikand

(6)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies