Picklad rödlök grundrecept

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(82)

Snabbpicklad rödlök är ett enkelt och gott tillbehör. Vårt recept görs med vinäger och olivolja och är klart på en halvtimme!

Tillagningstid: 5 minuter + 30 min att dra
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 rödlökar
  • 2 msk rörsocker
  • 0.5 dl rödvinsvinäger
  • 1 msk olivolja
  • flingsalt

Gör så här

  1. Skär löken i tunna ringar ochlägg i en skål.
  2. Tillsätt socker och vänd runtsockret med löken försiktigttills sockret smält.
  3. Blanda i vinäger och olja.Smaka av med salt. Låt stå ochdra ca 30 min.

Tips

Några skivor färsk chili ger fin färg och lite hetta till den snabbpicklade rödlöken.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ann-Britt

2014-04-12

Jättegott till en köttbit. Och snabbt går det!!

Liknande recept

Spara recept

Smördegspaj med karamelliserad lök

Betyg
Betyg
(35)
Spara recept

Ramslök- och tryffelost

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Gubbröra i snapsglas

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Dillpicklad lök

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Vitlöksbröd med persilja

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Löjrom med tillbehör

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Löjromsröra

Betyg
Betyg
(6)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 2 rödlökar
  • 2 msk rörsocker
  • 0.5 dl rödvinsvinäger
  • 1 msk olivolja
  • flingsalt

Picklad rödlök grundrecept

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(82)

Snabbpicklad rödlök är ett enkelt och gott tillbehör. Vårt recept görs med vinäger och olivolja och är klart på en halvtimme!

Tillagningstid: 5 minuter + 30 min att dra
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär löken i tunna ringar ochlägg i en skål.
  2. Tillsätt socker och vänd runtsockret med löken försiktigttills sockret smält.
  3. Blanda i vinäger och olja.Smaka av med salt. Låt stå ochdra ca 30 min.

Tips

Några skivor färsk chili ger fin färg och lite hetta till den snabbpicklade rödlöken.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ann-Britt

2014-04-12

Jättegott till en köttbit. Och snabbt går det!!

Liknande recept

Spara recept

Smördegspaj med karamelliserad lök

Betyg
Betyg
(35)
Spara recept

Ramslök- och tryffelost

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Gubbröra i snapsglas

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Dillpicklad lök

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Vitlöksbröd med persilja

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Löjrom med tillbehör

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Löjromsröra

Betyg
Betyg
(6)